Burak Elmas

Eleştirmek için erken olduğunu düşünüyorum. Ufak tefek falsoları olsa da suçlamak için erken.
Fasoluk bise yapmadı daha. Tablo beklediğimiz gibi değil şikayet etme yerine çözme derdindeyiz dedi. Bu bir kusur değil.
Çocuk oyuncağı sanıyor bazıları kulüp yönetmeyi tüm problem buradan başlıyor. Ne zaman ilk notu veririz söyleyeyim size. Psv maçına transferler yetismezse. O güne kadar eleştirmenin manası yok.

GSCimbom Mobile App

Fasoluk bise yapmadı daha. Tablo beklediğimiz gibi değil şikayet etme yerine çözme derdindeyiz dedi. Bu bir kusur değil.
Çocuk oyuncağı sanıyor bazıları kulüp yönetmeyi tüm problem buradan başlıyor. Ne zaman ilk notu veririz söyleyeyim size. Psv maçına transferler yetismezse. O güne kadar eleştirmenin manası yok.

GSCimbom Mobile App
Benim için transfer olayı hiç problem değil. Zaten Galatasaray'lı olmak Ağustos sonuna kadar transfer beklememeyi gerektirir, alışığız yani. Falsodan kastım farklı, siyasi diyelim. Yani herkese eşit mesafe beklerim başkandan. Onun harici psv maçına kadar büyük ölçüde takımda transferler bitmezse, dediğiniz gibi o zaman eleştirilebilir.

Benim için transfer olayı hiç problem değil. Zaten Galatasaray'lı olmak Ağustos sonuna kadar transfer beklememeyi gerektirir, alışığız yani. Falsodan kastım farklı, siyasi diyelim. Yani herkese eşit mesafe beklerim başkandan. Onun harici psv maçına kadar büyük ölçüde takımda transferler bitmezse, dediğiniz gibi o zaman eleştirilebilir.
Sabah a verdiği röportajdan dolayı mı? Sorunun sorulus şekline bakmak lazım malum medya yontup kendi menfaatlerine uyacak şekle getirip öyle yayınlıyor. Ki ona rağmen bence bide yok açıklamada.

Koc, gezide otelini direnenlere açan bir isimdi. Eğer eleştirilecekse bu duruşunu bozan Ali koç eleştirilmeli. Ayağına gidip forma vermisligi var. Menfaatten geçiyor işte bunlar hep. Çok kabahat de göremiyorum. Ülke şartları diyip geçmek lazım. Yoksa yonettirmezler sana kulüp falan. Borclanmadan elini verdiğin için kolu kaptırma olasılığın yüksek.

GSCimbom Mobile App

Yine inanmadık sizleri çocuk reisler, affedin
d2z79upw0aaplso_16_9_1553415332.jpg
Secim zamani yine söversiniz :)

Mesele ayın 1i 3ü meselesi değil ki.sen çıkıp her yerde artislik yapıyorsun 10 günde transferi bitiririm diye.buna 3 yaşındaki çocuk bile inanmaz.durup dururken insanlarda beklenti oluşturdu.Gsaraya başkan olacak/olan birisinin sözünün ağırlığının geçmesi lazım.öyle bol keseden sallamakla olmuyor bu işler.burada kimsenin istemediği eşref bey daha gerçekçi konuşuyordu.burak bey herkesin duymak istediğini insanlara söyledi.kaldı ki her konuşmasında futbolun içinden geldiğini futbol şubesinde yöneticilik yaptığını belirtti.biz taraftarlar bile transfer işinin ne kadar çetrefilli anlık değişebilen bir durum olduğunun farkında.burak bey yöneticilik yapmış ama olayın ciddiyetini henüz kavrayamamış anlaşılan.umarım bu ona ders olur da bir daha insanlara tutamayacağı vaatlerde bulunmaz.

o sözünü yerine getiremezse ciddi destek kaybeder. en ufak sarsıntıda da hedef haline gelir. bu riski alacağını sanmıyorum öyle yada böyle psv maçına kadronun tamamına yakının hazır olacağını düşünüyorum. galatasaray dinamikleri izin vermez öyle iddalı sözlerin ardından yerine getiremeyen baskana.
Yani zaten çok korkunç bir seçim süreci oldu hani genel kurulda Burak Elmas'ı destekleyen kadar desteklemeyenler de vardı. O yüzden vaadlerini yerine getirmesi gerekiyor

Yani en azından kısa vadade yerine getirebileceği sözleri yerine getirmeli

Sponsorlar nerede burak elmas

40m dolar nerede burak elmas

Transferler nerede burak elmasss

Geri
Üst Alt