Burak Elmas

Dilediği kadar transfer yapsın sportif başarı kazandırsın bu saatten sonra gözümde gram kıymeti yok , bu dinci abuk subuk vakıflarla ne işi olur Galatasaray'ın ? Bizim camiamızın dahili olduğu kültür ve seviye muasır medeniyetler seviyesidir. Genç başkan dedik , yenilikçi dedik, bizi iyi temsil eder dedik fakat iki hafta geçmeden utandırdı. ``Status Quo`` Eşref'in hakkını yemişiz sanırım.
bırak elmas diyebilir miyiz memduh bey?

Dilediği kadar transfer yapsın sportif başarı kazandırsın bu saatten sonra gözümde gram kıymeti yok , bu dinci abuk subuk vakıflarla ne işi olur Galatasaray'ın ? Bizim camiamızın dahili olduğu kültür ve seviye muasır medeniyetler seviyesidir. Genç başkan dedik , yenilikçi dedik, bizi iyi temsil eder dedik fakat iki hafta geçmeden utandırdı. ``Status Quo`` Eşref'in hakkını yemişiz sanırım.
herkesle ilişki kurarak çevre yapmaya calısıyor. baskan olma amacı buydu. zengin baskan istemenin arkasındaki mantık da bu aslında. kulube para versin degil, iliski kurmaya calısanları dehleyebilsin.

Cinsiyet ayrimi yapan kadini kiymetsiz goren seriat ilkelerini benimseyen bir olusuma saygi gosterip hos mu gorecegiz? Onlar kadina, laiklige ve medeni hukuka saygi mi gosteriyorlar.

Cok yanlis cok. Ilk genel kurulda elmasi gorecegiz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu vakıf sadece gençlerin evlenmesine yardım eden bir yardım kuruluşu değil mi? Hoş görmene gerek yok ama insanların yaşamak istediği şekle saygı göstermeliyiz bence kanunu çiğnemediği ve etrafındakilere zarar vermediği sürece. Mesela şöyle örnek vereyim Lgbti'yi desteklemeyebilirsin ama onlara saygı duymak zorundasın gibi yada Atatürk'ü sevmeyebilirsin( Bu arada Atatürk'ü bir Türk neden sevmez hiç anlam veremiyorum) ama ona ve onun bu ülke için yaptıklarına saygı duymalısın gibi. Bu vaıkfta farklı düşünenlerin kurduğu bir vakıf olabilir ama Lgbti'lere bizim gibi onlardan farklı düşünenlere saygı duymak zorunda.

Şu olayı savunan ortalıkta Galatasaraylıyım diye dolaşmasın, dönem adamıyım güçlenmek için her yolu denerim desin. Neymiş kapıya gelen adam kovulur muymuş, kovulur kardeşim, orası senin kişisel firman değil, sen bir makamı temsil ediyorsun. Eee tabii 2 transfer ile bu olay unutulur mu tabii unutulur, böyle taraftara böyle başkan da yakışır.

Derhal istifa.Galatasaray vahabi köpekliğinin temsil ve ağırlama makamı değildir.Geldiğinden beri ne halt yediği belli değil. heralde kendi ekonomisini toparlamak adına Galatasaray Başkanlığını kullanıp,bu sayede her çevreye yaranma derdinde.sana da seni seçip,Galatasaray isminin bu vahabi köpekleriyle yan yana yazılmasına sebep olanlara da yazıklar olsun.

Biz bu kulübü transfer ve başarı için sevmedik.Bu armada bir felsefe,bir reform,bir rönesans saklıdır.Bunu sinsi ruhuna yaz başkan.
burada kastettiğin vahabi köpekliği ne ?

Bu vakıf sadece gençlerin evlenmesine yardım eden bir yardım kuruluşu değil mi? Hoş görmene gerek yok ama insanların yaşamak istediği şekle saygı göstermeliyiz bence kanunu çiğnemediği ve etrafındakilere zarar vermediği sürece. Mesela şöyle örnek vereyim Lgbti'yi desteklemeyebilirsin ama onlara saygı duymak zorundasın gibi yada Atatürk'ü sevmeyebilirsin( Bu arada Atatürk'ü bir Türk neden sevmez hiç anlam veremiyorum) ama ona ve onun bu ülke için yaptıklarına saygı duymalısın gibi. Bu vaıkfta farklı düşünenlerin kurduğu bir vakıf olabilir ama Lgbti'lere bizim gibi onlardan farklı düşünenlere saygı duymak zorunda.
değil. erkeklerin kadını dövebilmesine izin veren, kadınları kocasının malı gibi gören kişilere de saygı duymak zorunda değiliz.

millet bu herife niye bu kadar yükseldi onu da anlamadım zaten. İSTİFA!!!!!

Bu adamla değil 3 sene 3 gün geçmez, yallah arabistana

Geri
Üst Alt