Burak Elmas

Lan herkes allame cıkmış konuda. Herkes tutturmus bir Nisa 34 diye. Kuran'in indigi günlerde kiz cocuklarinin diri diri kumlara gömüldüğünü. Hz. Omer (buyuk sahabi) Islamdan once boyle kac kızını gömmüş bilinmez. Her ayet, hadis ortamina gore fikih alimleri tarafindan incelenip tefsir edilmeli. Ayni Dinimizin Peygamberi olan hz. Muhammedin veda hutbesini okumamizi tavsiye ederim.

Bence asıl konuya dönülmeli. O başkanımızı nezaman ve hangi ortamda indirecegimizdir diye dusunmekteyim. Cunku belliki baskan yapamayacak.

Lan herkes allame cıkmış konuda. Herkes tutturmus bir Nisa 34 diye. Kuran'in indigi günlerde kiz cocuklarinin diri diri kumlara gömüldüğünü. Hz. Omer (buyuk sahabi) Islamdan once boyle kac kızını gömmüş bilinmez. Her ayet, hadis ortamina gore fikih alimleri tarafindan incelenip tefsir edilmeli. Ayni Dinimizin Peygamberi olan hz. Muhammedin veda hutbesini okumamizi tavsiye ederim.

Bence asıl konuya dönülmeli. O başkanımızı nezaman ve hangi ortamda indirecegimizdir diye dusunmekteyim. Cunku belliki baskan yapamayacak.
Dine update mi lazım anlamadım lan dediğini?

Bu cocuk baştan ölü dogdu burak elmas isterse agzıyla kuş tutsun işi zor sıctı bide sıvamaya gecti

Dine update mi lazım anlamadım lan dediğini?

Yok reis. Ayet ve hadisler çoğu vakit bir 'baglam/context' çerçevesinde yerini almistir diye biliyorum. Tabi temel hukumler asla degismez. Ama bazi ayetlerin tefsiri gercekten sasirtabiliyor. Bu işin fıkıh uzmanları mevcut reis. Ictihad denilen bir durum var reis. Fikihcilarin günlük olaylara Islam ayetleri uzerinden fetva vermeleri gibi mesela. Yani bilemiyorum, ama kadina şiddet falan benim aklim almiyor.

Onu bunu bosver de ustat, Hollanda meclisinde bir parti var SGP diye. Radikal hristiyan olarak bilinirler. Adamlarin gercek felsefesi mesela kadınların politikaya uygun olmadiklari. Politikada isleri cok derler. Kurtaj'a falan karsilar. LGBT ye temelden zıtlar.

Her din de boyle bir grup var gibi. Zaten Musevileri bahsetmiyorum bile. Onlarin ortodoks kesimi zaten başlı başına fena.

Dini konulari yorumlamada cok fark oluyor kisiler arası

DAĞLAR NE KADAR YÜKSEK OLURSA OLSUN
GÜNEŞİN DOĞUŞU ENGELLENEMEZ
BURAK ELMAS

İCRAAT YAP, DESTEĞİ KÖRÜKLE!

Sponsor konusunda hala somut bir adım atılmamasını hayretle karşılıyorum.Bakın dil sürçmesi,ağızdan kaçırma değil adam hergün kaç yerde 100 milyon doların üstünde stad isim sponsoru hazır dedi.Vaat verirken iyiydi de şimdi çıkıp açıklama yapmaya mecbursun.çıkıp ben seçimden önce önemli bir vaatte bulundum.müspetse tarih,detay verirsin menfi ise şu veya bu sebeple iptal oldu,anlaşamadık,daha iyi teklifler üzerinde çalışıyoruz dersin.Ama açıklama yapmak srnin boynun borcu.Başkanlık makamının sözünün ağırlığı yoksa o koltuğu işgal etmenin anlamı da yok.adam seçimden önce çıkmadık youtube kanalı sosyal medya mecrası bırakmadı.şimdi de araki bulasın.

Geri
Üst Alt