Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.758
- 20.939
- 2.233
Ilk sezonunda bu kadar elestiri almamaliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tbf secimlerinde 4 oy hakkimiz vardi. 4unu de pis hidoya vermis diyorlar. Dogruysa puh
Gelirken çok mutlu olmuştum yalan yok, desteklediğim aday da kendisiydi.Ne olcak sonumuz ya. Cidden moralim çok bozuk. Mevzu sadece skorlar da değil.
Çok sessiz kalıyor. Başlarken ezdirmeyeceğini beyan etmişti.
Birçok başkana da twitterdan sallamış yani. Haklı olarak hepimiz soruyoruz...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. fb camiasıyla kanlı bıçaklı olalım diyen yok, mesafe iyidir.
Geçen aramızdan bir arkadaşta dedi benim de kafama takılan kısımlardan biri o açıkçası.
MC döneminde Terim bozuluyordu Koç yakınlığına. AA ile bile yani bildiğim restleşmeleri söz konusuydu.
Şimdi ne değişti...Tamam eskisi gibi fb-GS rekabetleri olsun ben de isterim ama karşımızda adil yarışan bir rakip yok.
Bunu anlamak bu kadar zor değil...
Benim bir adayım yoktu. Ama kendisi de hiç içime sinmedi. Sadece tek artısı genç, dinamik oluşuydu bence. Ben yani destekleyenlerden özür diliyorum ama kendisinden okula havuz yaptıracağım diyen öğrenci potansiyeli aldım. Çok net seçilme sebebi Fatih Terim idi. Diğer adaylar biraz yan kıran isimlerdi, devam etmeyecekler. Bir de damat kontenjanı tabi. Alınmaca gücenmece olmasın. Ekibi aslında fena da değildi ama sonra birçok kalite dediğimiz isimler de sanki tüydü gibi. Işıtan Gün nerede mesela. Bir ara Bahattin ile de böyle Terim ile beraber güzel pozlar verildi falan, biraz sanırım kendisi göz boyamayı seven biri. Bunca zaman yaptığı tek şey bu oldu. Geri kalanında epey eksik.Gelirken çok mutlu olmuştum yalan yok, desteklediğim aday da kendisiydi.
Şimdi öyle bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki anlatamam.Hiç ışık görmüyorum.
Pazartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz; bakalım golümüz mü iptal edilir, uyduruktan penaltı mı verilir, dayak mı yiyip döneriz...
Öyle 3 sene sabredecek halimiz de yok Fenerbahçe gibi.
Bardağı taşıran nokta, olağanüstü toplantı yapacağım deyip mıymıy aynı şeyleri konuşmasıydı.Megafon show yapsın isteyen yok da bu kadar sinen, ağırlığı olmayan başkan olmaz yahu.Biz niye rahmetli Cengiz'i sürekli eleştirdik burda o zaman?