Burak Elmas

Ne olcak sonumuz ya. Cidden moralim çok bozuk. Mevzu sadece skorlar da değil.
Çok sessiz kalıyor. Başlarken ezdirmeyeceğini beyan etmişti.
Birçok başkana da twitterdan sallamış yani. Haklı olarak hepimiz soruyoruz...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. fb camiasıyla kanlı bıçaklı olalım diyen yok, mesafe iyidir.
Geçen aramızdan bir arkadaşta dedi benim de kafama takılan kısımlardan biri o açıkçası.
MC döneminde Terim bozuluyordu Koç yakınlığına. AA ile bile yani bildiğim restleşmeleri söz konusuydu.
Şimdi ne değişti...Tamam eskisi gibi fb-GS rekabetleri olsun ben de isterim ama karşımızda adil yarışan bir rakip yok.
Bunu anlamak bu kadar zor değil...
Gelirken çok mutlu olmuştum yalan yok, desteklediğim aday da kendisiydi.
Şimdi öyle bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki anlatamam.Hiç ışık görmüyorum.
Pazartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz; bakalım golümüz mü iptal edilir, uyduruktan penaltı mı verilir, dayak mı yiyip döneriz...
Öyle 3 sene sabredecek halimiz de yok Fenerbahçe gibi.
Bardağı taşıran nokta, olağanüstü toplantı yapacağım deyip mıymıy aynı şeyleri konuşmasıydı.Megafon show yapsın isteyen yok da bu kadar sinen, ağırlığı olmayan başkan olmaz yahu.Biz niye rahmetli Cengiz'i sürekli eleştirdik burda o zaman?

Beşiktaş maçında dograndiktan sonra basin sözcüsü remzi sanver cikip " haklı galibiyet " dedi ve elmas da bizim fikrimiz dedi. Fener derbisinde de dogradilar, sonra baktilar bu adam pisirik, hem malatyada hem altay maclarinda dogradilar yine tik yok. Üstüne gazeteciler ile yaptigi toplantida " malatya macinda ne oynadik " lafini etti, bu lafı bir taraftar der ama başkan diyemez.

Sponsor icin uluslararasi sirketler dedi, gitti nef ile tl bazli anlasma yapti, o para zaten eriyip gidecek.

Transferler 10 günde bitecek dedi, bitmedi

Kemerburgaz projesi ile alakali ses yok

Nerden tutsan elinde kalacak bir başkanlık. Zaten cok uzun süreli olacagini sanmıyorum, bu adam maasli calisandi ya, o laf ettigimiz dursun bile dünya servet sahibi veya cengiz

Burak elmas da tıpkı kankasi ali koc gibi dışı güzel, içi bomboş bir adam. Zamaninda kulüpte ceo olmak icin para isteyen birini biz başkan yaptık. Üstüne hadi Ali Koç bir sekilde sponsor falan oluyor da fenerliler çekiyor, biz 3 sene mümkün degil dayanamayiz

Gelirken çok mutlu olmuştum yalan yok, desteklediğim aday da kendisiydi.
Şimdi öyle bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki anlatamam.Hiç ışık görmüyorum.
Pazartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz; bakalım golümüz mü iptal edilir, uyduruktan penaltı mı verilir, dayak mı yiyip döneriz...
Öyle 3 sene sabredecek halimiz de yok Fenerbahçe gibi.
Bardağı taşıran nokta, olağanüstü toplantı yapacağım deyip mıymıy aynı şeyleri konuşmasıydı.Megafon show yapsın isteyen yok da bu kadar sinen, ağırlığı olmayan başkan olmaz yahu.Biz niye rahmetli Cengiz'i sürekli eleştirdik burda o zaman?
Benim bir adayım yoktu. Ama kendisi de hiç içime sinmedi. Sadece tek artısı genç, dinamik oluşuydu bence. Ben yani destekleyenlerden özür diliyorum ama kendisinden okula havuz yaptıracağım diyen öğrenci potansiyeli aldım. Çok net seçilme sebebi Fatih Terim idi. Diğer adaylar biraz yan kıran isimlerdi, devam etmeyecekler. Bir de damat kontenjanı tabi. Alınmaca gücenmece olmasın. Ekibi aslında fena da değildi ama sonra birçok kalite dediğimiz isimler de sanki tüydü gibi. Işıtan Gün nerede mesela. Bir ara Bahattin ile de böyle Terim ile beraber güzel pozlar verildi falan, biraz sanırım kendisi göz boyamayı seven biri. Bunca zaman yaptığı tek şey bu oldu. Geri kalanında epey eksik.
Cengiz en azından taraftardan çekinip iyi kötü bir şeyler yapıyordu. Korkmak belki yanlış deyim ama en azından bizleri dinlemesi hoştu.
Baktığımda bir tane fazla gelen eleştiri göremiyorum. Hepsi mantıklı. Ama karşımızda bunların cevabını verecek birinin bile olmaması acı.
Beni düşündüren de bu. Kara mizah olacak dediğim belki ama geçen maçta Pano arkasına düşen PVA var ya, işte o görüntü BEnin başkanlık özeti olabilir. Gözümdeki hali yani...

NEF ile anlasmayi kendisi mi buldu acaba, yada diger adaylardan biri buna o teklifimi sundu? Sözde daha fazla para veren ve yabanci bir sponsor olacakti.

Büyük hayal kırıklığısın. En son Limak Nihat sana laf söylemişti. Cevap verdi mi bu şahıs Nihat denen elemana? Hele bir de TBF seçiminde hidayet denen zata oy verdiysen umarım bir an evvel gerçek bir başkana devredersin koltuğunu bay burak.

Aklıma nedense kurtlar vadisinden bir replik geldi.
Laz ziyanını sesiyle
-o ali koç züppesiyle çok geziyorsun burakkk
İkiniz bi istanbul'a sığarsınız da bi mezara sığmazsınız.
Ayağını denk al başkan

Başkanlarla canlı yayına çıktığı gün konuşmaları vs. bundan olur dedirtmişti ama gidişatı hiç iyi değil sezon sonundaki duruma göre camia desteğini tamamen kaybedebilir kendine çeki düzen verir umarım...

aslında 3 4 sene öncesinden notunun verilmesi gerekirdi ama... tabi herkesin düşüncesi farklı.

Altyapı ve pilot takım işini hallet benim için yeterli. TFF tarafı ne yazık ki saray tarafı olduğu için siniyorsun.

Isimleri aciklamayacakmiydi? Yapmiyorsa bari hocayi kovsun. 17 fark 9 puan. Muslera devre arasina kadar oynamazsa o fark 5-6 ya düser

Geri
Üst Alt