- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca başkanı değiştirir gibi yenidenhoca değişimine gitmesi hayırlı olacaktır
hocamızı klas biçimde uğurlayıp yeni bir isimle çalışmalı
Yalanmis dedi Murat bereket simdi. Öyle bisey dememis demisMecnuna golde bir sey yok demis.PUH
Gordum. Candas meselesi de boyle olmustu. Burak Elmas Mecnuna ayri bize ayri seyler soyluyor.Yalanmis dedi Murat bereket simdi. Öyle bisey dememis demis
Mustafa başkan konuştu da bir şey mi değişti? Terimi kurban istiyor federasyon ekibi, ya Terim gider ya atanmıslar. Konuşsun tabi ama bir şey değişmez emin ol.O zaman neden başkan seçilmeden önce atıp tutuyordu böyle kulüp yönetilmez hakkımızı savunamıyorsunuz diye? Mustafa başkan çıkıp konuşuyordu en azından ceza da alıyordu. Bu naptı geldiğinden beri?
Terim'i yedirmemek için koca takımı yedirmeye devam mı edecek? Ne zamana kadar bu tablonun içinde olacağız? Hoca gidene kadar her maç böyle hakem katliamına mı maruz kalacağız?Mustafa başkan konuştu da bir şey mi değişti? Terimi kurban istiyor federasyon ekibi, ya Terim gider ya atanmıslar. Konuşsun tabi ama bir şey değişmez emin ol.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca biraz Galatasaray sevgisi varsa istifa etmeli zaten. Şu an kalması sadece zarar.Terim'i yedirmemek için koca takımı yedirmeye devam mı edecek? Ne zamana kadar bu tablonun içinde olacağız? Hoca gidene kadar her maç böyle hakem katliamına mı maruz kalacağız?
Cengiz konustu mu en azindsn konusulan hakemleri bizim maclara veremiyorlardi ve hakemler 3-4 hafta mac alamiyordu. Burak'i kimsenin taktigi yok. Herkes catir cutur mac aliyorMustafa başkan konuştu da bir şey mi değişti? Terimi kurban istiyor federasyon ekibi, ya Terim gider ya atanmıslar. Konuşsun tabi ama bir şey değişmez emin ol.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün çıkan Nevzat imzalı haber. Ben ümidimi kestim artık.
Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.
Ne zaman öne çıkmış çok merak ediyorum. Rodop'un dün yaptığı habere göre Çarşamba günü Tff ile dostluk mesajları verilecek demiş. Çok bir şey beklemiyorum artık. Tepki gösterse bile umurumda değil. Samimi bulmayacağım.