Burak Elmas

hoca değişimine gitmesi hayırlı olacaktır

hocamızı klas biçimde uğurlayıp yeni bir isimle çalışmalı

galatasaraydan maas alıyor mu? bilen biri yazabilir mi

O zaman neden başkan seçilmeden önce atıp tutuyordu böyle kulüp yönetilmez hakkımızı savunamıyorsunuz diye? Mustafa başkan çıkıp konuşuyordu en azından ceza da alıyordu. Bu naptı geldiğinden beri?
Mustafa başkan konuştu da bir şey mi değişti? Terimi kurban istiyor federasyon ekibi, ya Terim gider ya atanmıslar. Konuşsun tabi ama bir şey değişmez emin ol.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya tribünden yönetim istifa seslerini duyunca mücadele edemezi görür.

Mücadele edemeyebilirsin. Çıkıp elimde belgeler var birini yakaladık diyip isim veremezsen.
Çok kızdım bir konuşursam yer yerinden oynar der gökhan dinç dakikasında o zaman konuşun yer yerinden oynar dediğinde çalışma yapıyoruz diye kıvırır üzerinden 10 gün geçmesine rağmen sürekli bahane bulup ertelersen.

O ateş gelir seni yakar. Kimse terim istifa diyemez avrupa başarıları ortada. Oyuncu aldın diye kimse sana minnettar olmaz bu kulüp ilk defa oyuncu almadı keza kabak gibi orta saha sorunu varken oraya bir kiralık sıkıştırmak için hocayı ikna edememesi ayrı dert zaten.

Seçildikten 6 ay sonra istifa sesini duyacak ilk başkan olabilir.

Yaptıkları taraftarın kanına dokunuyor.

Üst üste biniyor haberi yok. Bu işin sonu patlama. Ya taraftarı arkana alırsın birlikte sana çelme takanlara patlamayı yaparsın yada o patlama sana gelir içinde patlar 3 ay sonra genel kurulda içinden geçerler ağlayarak kaçarsın.

10 sene sonra adının hatırlanması için karşındaki allah'da olsa çıkıp konuşacaksın.

Ama ucundan gösteririm, eleştirir gibi yaparım taraftarda ya bunlarla kim olsa başa çıkamaz dersen geçiniz efendim.

Kulüp o fener maçından sonra aksiyon verecekti hadi arkadaşın kıramadın bir sonraki hafta katlettiler hocana neden ceza verildiğini bile bilmediğin yerde bu hafta maça çıkmıyoruz diyeceksin.
3 puan cezası var.
2. maça u19
3. maça u17 ile çıkacaksın zaten bunlar olmadan o başa çıkamadığın kesim direkt gelip ne yapıyorsunuz diye 100 kişiyi araya sokacak. Ülke şu durumdayken 3. bir cephe açılmasını istemezler bugün başlatacağın kıvılcıma yarın başka kulüp katılır büyür giderdi.

Herkes korksun iki laftan birisi nasıl başa çıkacaksın. İbb ve ankara seçimlerinde nasıl başa çıkıldıysa o şekilde başa çıkacaksın.

Korkaklar her gün ölür.

İstediğin şey ortada sorun yokken ülkeye zarar vermek değil hakkını aramak bu kadar basit.

Başkan sen ne iş yaparsın? Ya olduğun makamın ne olduğunun farkında değilsin ya da o makamın hakkını verecek feraset e sahip değilsin. Bu saatten sonra TFF başkanı olacak soysuz u görevden alamıyorsan, istifa edecek haysiyete sahip ol.

Mustafa başkan konuştu da bir şey mi değişti? Terimi kurban istiyor federasyon ekibi, ya Terim gider ya atanmıslar. Konuşsun tabi ama bir şey değişmez emin ol.

Terim'i yedirmemek için koca takımı yedirmeye devam mı edecek? Ne zamana kadar bu tablonun içinde olacağız? Hoca gidene kadar her maç böyle hakem katliamına mı maruz kalacağız?

Terim'i yedirmemek için koca takımı yedirmeye devam mı edecek? Ne zamana kadar bu tablonun içinde olacağız? Hoca gidene kadar her maç böyle hakem katliamına mı maruz kalacağız?
Hoca biraz Galatasaray sevgisi varsa istifa etmeli zaten. Şu an kalması sadece zarar.

Liselileri Ocak ayında olağanüstü kongre kararı almaya davet ediyorum.Şu saat olmuş bir kere konuşmadı, artık konuşsa da umrumda değil.

Cengiz konustu mu en azindsn konusulan hakemleri bizim maclara veremiyorlardi ve hakemler 3-4 hafta mac alamiyordu. Burak'i kimsenin taktigi yok. Herkes catir cutur mac aliyor

Bugün çıkan Nevzat imzalı haber. Ben ümidimi kestim artık.

Galatasaray’da strateji değişiyor. Artık hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında Başkan Burak Elmas kendisi yerine daha çok ön planda Teknik Direktör Fatih Terim’in olmasını istedi.​

Ne zaman öne çıkmış çok merak ediyorum. Rodop'un dün yaptığı habere göre Çarşamba günü Tff ile dostluk mesajları verilecek demiş. Çok bir şey beklemiyorum artık. Tepki gösterse bile umurumda değil. Samimi bulmayacağım.
1639420535407.webp

Geri
Üst Alt