Burak Elmas

o zaman yapmayacak arkadaş
zorlamı veriyorlar başkanlığı
nasıl bir mantık bu yahu
Tek başına yapamayacağı açık. Birlik olunmalı böyle durumlarda. O da bunu yapmaya çalıştı ama camianın durumu felaket durumda. Birlik olup bir güç oluşturmadan kimse kimseye hiç bir şey yapamaz.

Eğer bu danışman söylentisi doğruysa skandal. Atama olayı da tabii.
Lise müdürü için bile ayaklandı bu taraftar, gereği de yapıldı. İşin ucu siyasetse kazanan da biz olduk.
Başkan için de aynı şeyler geçerli. Kimse kusura bakmasın.
Ha inşallah dedikodudur. Bu taraftar Mustafa Kapı da da neler neler yaptı.
Tavrınız belli kişilere göreyse adamcı oluyorsunuz ama genelse takımcı.
Benim gözümde olayların özeti budur.

Eğer bu danışman söylentisi doğruysa skandal. Atama olayı da tabii.
Lise müdürü için bile ayaklandı bu taraftar, gereği de yapıldı. İşin ucu siyasetse kazanan da biz olduk.
Başkan için de aynı şeyler geçerli. Kimse kusura bakmasın.
Ha inşallah dedikodudur. Bu taraftar Mustafa Kapı da da neler neler yaptı.
Tavrınız belli kişilere göreyse adamcı oluyorsunuz ama genelse takımcı.
Benim gözümde olayların özeti budur.
Rezan Epözdemir'in istifa ettiği haberleri doğruysa arka kapıda çok vahim işler dönüyor demektir.

Birlik ve beraberlikden yana olalim,arka kapilari boşverin

Feboş kongre üyesi bir danışman ha? Senin abv!

Yarından itibaren Ali Koç'un veya Nihat Özdemir'in yardımcısı olarak göreve başla. Senin sıfatın başkan, Ünal Aysal'ın da sıfatı başkan idi. Sevin ya da sevmeyin lakin elinizi vicdanınıza koyun, Ünal Aysal bu herif gibi 10 başkan etmez miydi?

Rezan Epözdemir'in istifa ettiği haberleri doğruysa arka kapıda çok vahim işler dönüyor demektir.
Rezan bey bu görev için yanlış değilsem hoca ile hukuksal ilişkisini bile noktalamış biri.
Burada işler zaten bence her konuda karışık. Ben Terimin de memnun olmadığını düşünüyorum.
Ali ile ilişkileri de bunda çok etken. Aynı şeyi AA ile de yaşadı. MC ile de resteşti.
Şimdi kanka gibiler ama ses dahi çıkartmıyor. Çünkü onun seçim vaadi.
Ama ben bunun süreceğini sanmıyorum. Hatta kulisler de pası takımı koruması adına, sen konuş diye Terime attığı bile söyleniyor.
Ben en çok Terimi eleştiren gitsin diyen insanım ama bu doğruysa sen o koltukta ne işe yarıyorsun....
Geçen düşen agresif Terim videosu da bir birikim. Mecnunun dedikleri doğru mu demeden edemiyorum....
Tepki bile vermemiş, ROK söyledi. Bir numaralı hükümet kanallarının pek üfürmediği açık. Düzen onların elinde çünkü.
Geçen Merve hanımı da eleştirdim ama belli ki o da bu sessizliği, yalnızlıklarını doğruluyor.
Hepsini üst üste yaşadık. Bu kadar çatırdama normal mi...

Fb kongre üyesi birini yönetime aldığı söylentileri var..

Durum çok vahim.. Bir insan anca bu kadar kendi ayağına sıkabilir. Tam bir hayal kırıklığı!

O değilde bunların kaç tane kongre üyesi var gerçekten?
Heryerden çıkıyor herifler. Kulüp başkanları, siyasetçiler, federasyonda,..
Bindiğimiz taksinin şöförü bile bunların kongre üyesi çıkabilir.

O değilde bunların kaç tane kongre üyesi var gerçekten?
Heryerden çıkıyor herifler. Kulüp başkanları, siyasetçiler, federasyonda,..
Bindiğimiz taksinin şöförü bile bunların kongre üyesi çıkabilir.
kongre üyesi olma şartları bizim ki kadar zor değil o yüzden sayıları çok
benim dayım da kongre üyesi .d

Danisman mevzusu dogru ise skandal gercekten. Tffye tepki koyamadi kac haftadir. Bu basiretsizligin sebebi nedir cozemiyorum. Unal aysaldan beri saplayici baskanimiz olmadi. Koc istedigi gibi futbol alemini dizayn etti.

Geri
Üst Alt