Burak Elmas

O değilde bunların kaç tane kongre üyesi var gerçekten?
Heryerden çıkıyor herifler. Kulüp başkanları, siyasetçiler, federasyonda,..
Bindiğimiz taksinin şöförü bile bunların kongre üyesi çıkabilir.
Valla ben de bilmiyorum.. Çekirge sürüsü gibi her yeri istila etmişler.

3600.webp

Elbet bir gun o dualar kabul olacak baskanim

Hadi Rezan olur x olur şey deriz çıkarları uyuşmadı, menfaatleri bitti kaba tabirle de yerinde gözü var, ondan düşman dersin de taraftar ne diye olsun. Bizim yerinde olma gibi bir imkanımız yok. Ortak menfaat ve çıkarımız sadece Galatasaray. Onun elde edeceği başarı. Takım kazansa adam da kazanacak zaten. Tam tersine böyle durumda başarısızlığı düşmanıysam şayet beni mutlu ederdi. Yazılarım da kızgın ve öfkeli olmak yerine keyfii ifadeler olurdu. Bu adam benim bir yakınım değil, düşman olmak için bile bu elzemdir. Uzaktan anca sempati besleyemebilirsiniz ki bu da tamamiyle kişinin yansıttığı karakteriyle alakalı. Düşmanlık kişisel konularda ağır bir terimdir özetle. Biz ancak Galatasaray karşıtlarına o duyguları besliyoruz. O da ya kurum, kuruluş ya camia ya da medya bazlı genel ifade edilen bir şey. Zaten eleştirdiğimiz şey açık. Galatasaray haklarını savunmada eksik kalması...Destek olmak kadar eleştiri yapılması da doğaldır. Demokratik haktır. Kedimizden olmayanı düşman ilan etmek biraz bence çocukça bir bakış açısı. İfade ve üslup sertse gerekeni yapar iyileştiririz ama ben karşımda masaya yumruğunu vuran bir başkan görmeyi isterdim. Şeffaf olucaz deyip herkesin ağzına bugün sakız olmamayı da. Tek elden her şeyi duymayı da. İster istemez insan sorguluyor. Doğru-Yanlış ne bilmediğimizden direkt misal doğruysa diyorum. Nihat düelloya davet etti, bugün isim vermeden, kanıt sunmadan açıkça diyeyim gaz alır gibi yuvarlak bir konuşma yaptı, tepkilere istinade. ROK Mecnun konusunda bana bunu bunu dedi deyip tepki koydu, tüm sosyal medyaya düştü, ondan evvel Malatya maçı için dediği laf da var kötü oyun varsa neyini diyeyim diye...Şimdi de bu iddialar atıldı. Yani demem o ki kendi hakkını bile savunmayan, çıkıp çatır çatır bunlara ağzının payını vermeyen kulübü nasıl savunsun. Üstelik bugün savunanı da yemişken...

Yagli surat bile bukadar cabuk kendinden nefret ettirmemisti. Birak galatasarayi yönetmeyi ufak bir bakkali yönetecek bir capi varmiydi bu adamin? Baskanlik bitince izleyin kimlerin yaninda calisacak bu arkadas.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reisten bir alıntı ile seslenmek istiyorum kendisine:
Hocanida al, git.

Ya rengolar 10 sayfa geriye gittim okumaya basladim ama cözemedim tam. Biri bi özet gecebilirmi baskan niye böyle yerin dibine sokuluyor?

Koskoca Galatasaray camiasinda begenirsiniz begenmezsiniz ama Aziz Yildirim gibi biri gelmicek arkadas... Onun gibi diktatör olsun demiyorum sadece yürekli korkmadan konusan özellikte birini kastediyorum. Yazik.

danışman denilen ahmet kasım han siyaset bilimci. burak elmas ne danışıyor ki bu adama?

Geri
Üst Alt