Burak Elmas

Ceo ünvanı için ödenen ücret makul hatta uygun da bizde ne iş yapar,gerçekten işlevi var mıdır,nedir necidir?

Bu yaz seçime gideriz. Böyle savrulan bir yönetimi Galatasaray muhalefeti yer.

Nihat bey iyi, bir şeyler yapmaya çalışıyor ama alttakiler izin vermiyor demesinden sonra başkanın ne olduğunu anlayamayan ve şu an şaşıranlara ben daha çok şaşırıyorum.

6 ay dolmadan GS bu duruma düşüren Burak gelecekte daha neler yapar. Bu adam FB'li olmadigini nerden biliyoruz? Bu kadar Nihat abi Ali Koç abi sevgisi, hayranligi, aski olamaz cünkü.

Galatasaray başkanı her olayda çıkıp konuşmaz derken?

Konuşmayıp sanki işi derinlerde halletmiş gibi twitter'da salladığı gibi yine sallamış. Koca kulüp her yerde tokat yemiş beyefendi ne Ali Koç'unu ne Nihat Özdemir'ini kıramamış. Bu adamın Rahmetli başkana salladığı konuların tersini yapmasını haz edemiyorum. Hastalığı olan adama yalandan palavralarla sıkıp şimdi bir şey olmamış gibi o koltukta oturamazsın sen.

Fenerbahçe ile dost olma hayalleri kuran bir başkanımız var zaten Ali Koçla kanka sanırım ama kulüpte çok enteresan şeyler oluyor bir ceo atandı divan kurulunda da konuşuldu çoğu kimse tanımıyor ve karşı çıkıyor yönetimde üyeler istifa ediyor daha seçileli kaç ay oldu ki bu kadar tantana çıktı başkan kendi kurduğu ekibi yarı yolda bıraktı adamlar istifa ediyor gerisi gelirmi bu istifaların futbol takımının durumu ortada zaten daha da kötüye giderse sanırım bir erken seçim görürüz Galatasaray da

Galatasaray başkanlığı sana çok ağır geldi. Yaptıklarınla söylediklerin çelişiyor. O koltuğa galatasarayı daha iyi yönetebilmek için oturdun ama tek yaptığın galatasaray düşmanlarına mavi boncuk dağıtmak. Nihatı bile savundun ya herif çıktı sattı seni. Rahmetli mustafa cengiz başkan o hasta haliyle senden daha dik durdu. Kimse sana çık ana bacı söv demiyor haksızlık karşısın da neden susuyorsun? Zaten koçla ilişkilerin nedeniyle mesafeliydim sana hepten soğudum.

Geri
Üst Alt