Burak Elmas

Ahiretligini yapmis başkan lazim..Ki 5 li mutehatite ve sanayi devi koça sesini çıkarabilsin... Yeni yetme isadamiciklarla olmaz bu is..Arkanda koca taraftar var kötüde oynasak hoca da kotu yönetse haksizlik yapamayackalri bi kulupte baskansin ama sayende her hakem Giresuna konyaya yapamadigini bize yapiyo...
Bence fatih hocamdan affini iste..

rahmetli cengiz baskana cok şeyler söyledık kulübe sahipsiz bıraktı diye ama beterin beterini yaşıyoruz akıl alır gibi degil

biri dur demezse cok daha kötü şeyler olacak

Basına düşen bu şeyler gerçekse ki o yandaş kanalın genelde kuru sıkmadığını düşünüyorum, senin için bu koltukta oturmak skandal. Ses kaydı var deyip isim vermezsen ya da bunları talep etmezsen sonucu bu olur işte. Bu görüntüleri isteyeceksiniz gerçekse ve vereceksiniz kanaldan açık açık. Yeter artık bir yandan bu eziyet eden futbolunuzla bir yandan iç karmaşanızla bir yandan da bu düşmanlarla uğraştığımız. Biz taraftarız kardeşim. Destek olurum, eleştiririm. Gerektiğinde kızarım, yeri gelir bağrıma basar alkışlarım. Biz hangi birinle mücadele edelim. Yetti artık!
Ne ses kaydı varmış? Başkan mı söyledi bunu?

Berkan’ın yaptığı açıklamaya bak. Karı gibi ağlamış. Sıksana boğazını onu dediğinde!

Adam gibi açıklama yapsana ulan!

Bir b*k olmaz bu heriflerden ya. Karı kılıklı paracı topçular sizi. Herkes burayı basamak olarak kullanma peşinde. Aidiyet sıfır anasını satayım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ırkçılık ile aynı şey avrupa'da başakşehir çekilmişti sahadan

Ahiretligini yapmis başkan lazim..Ki 5 li mutehatite ve sanayi devi koça sesini çıkarabilsin... Yeni yetme isadamiciklarla olmaz bu is..Arkanda koca taraftar var kötüde oynasak hoca da kotu yönetse haksizlik yapamayackalri bi kulupte baskansin ama sayende her hakem Giresuna konyaya yapamadigini bize yapiyo...
Bence fatih hocamdan affini iste..
sonrasında terim de bizden affını istesin ve çekilsin.

Derhal erken secim karari almali

Haftalardir her turlu pislige ragmen sessiz kaliyor

Onu biliyorum. Ben kendisinde var sandım.

İsim vermedi diye dedim zaten. Tepkim onaydı. Nihat topu attığında isteyebilirdi. Karagümrük jk koridor kavgası, İrfancan nasıl misal paylaşıldı. Öyle isteyecektik işte top gelince. Var konuşmaları gibi yalan oldu. Eski yönetimde AAda deyip sustu.

Açık diyeyim hocasız, başkansız da Galatasaray sırf bu adıyla da zaten çıkıp hiç oynamasın forması ligde bu sıralamada olurdu. Şimdi tepki koymayacağız da ne yapacağız? Sanki her şey güllük gülistanlık da biz saldırmak için yer arıyoruz...

İsimler gelip geçici. Sahip çıkacağımız şey yüzyıllık çınar olmalı. Ya bugün konuşalım ya da gidene kadar susalım. Eğer bu takımın bu halde olmasına sebep ben ve benim gibi eleştirenlerse...

Hem diyorsunuz taraftar aksiyon alsın hem de alınca gerçekleri duymaya katlanamıyorsunuz. Genel konuşmamın sebebi bu sitenin herkese dışardan açık olması. Burada öyle şeyler nadir de diğer platformlar öyle değil. Beni GS dışında kimse ilgilendirmiyor. Kazanamıyoruz diye de utanmıyorum. Bunlar da gelir geçer ama ben bugünler artık başka isimlerle geçsin istiyorum. Sonuna kadar da bu görüşümün arkasındayım.

Takım kötü giderken hocaya oyuncuya destek olursun bir gün düzelme ihtimaline karşılık fakat kendisinin durumu farklı baştan karizmayı çizdirdi yok dost olalım iyi geçinelim dersen mevcut futbol ortamında ezerler ki eziyorlar da zaten. Bütün branşlar rezalet durumda, saha dışı hiçbir caydırıcılığın yok, yöneticilerin 6 ayda sosyal medyadan birbirine laf sokma yarışına girmişken 3 seneyi tamamlama intihar olur. Belki iyi niyetle başladı bu iş ama olmuyor yani.

Geri
Üst Alt