- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten belliydi bu adamın böyle olacağı Galatasaray'da yöneticiyken işime vakit ayıramıyorum beni ceo yapın maaş alayım diyen adamdan ne bekliyoruz ki ne olsun?Ahiretligini yapmis başkan lazim..Ki 5 li mutehatite ve sanayi devi koça sesini çıkarabilsin... Yeni yetme isadamiciklarla olmaz bu is..Arkanda koca taraftar var kötüde oynasak hoca da kotu yönetse haksizlik yapamayackalri bi kulupte baskansin ama sayende her hakem Giresuna konyaya yapamadigini bize yapiyo...
Bence fatih hocamdan affini iste..
Haklısın hayal oldu. BE ile herşey hayal oldu.İsim vermedi diye dedim zaten. Tepkim onaydı. Nihat topu attığında isteyebilirdi. Karagümrük jk koridor kavgası, İrfancan nasıl misal paylaşıldı. Öyle isteyecektik işte top gelince. Var konuşmaları gibi yalan oldu. Eski yönetimde AAda deyip sustu.
Başkan truva atı mı rtsgalatasaray
icerden cökertiliyor
atın icindeBaşkan truva atı mı rts
“Bu gelişmeyi doğrulayan Erden Timur “Ben bu kararı 45 gün önce aldım ve Başkan Burak Elmas’a da sundum. Ancak önce Galatasaraylı olduğum ve Galatasaray menfaatleri gereğince de böyle bir olayla gündeme gelmemek adına sessiz kaldım” diyerek bu iki görevi bıraktığını belirtti. Ancak bu karara rağmen Timur, basketbol şubesindeki görevine ve desteğe devam edecek.”bu doğru mu?