Burak Elmas

.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahiretligini yapmis başkan lazim..Ki 5 li mutehatite ve sanayi devi koça sesini çıkarabilsin... Yeni yetme isadamiciklarla olmaz bu is..Arkanda koca taraftar var kötüde oynasak hoca da kotu yönetse haksizlik yapamayackalri bi kulupte baskansin ama sayende her hakem Giresuna konyaya yapamadigini bize yapiyo...
Bence fatih hocamdan affini iste..
Zaten belliydi bu adamın böyle olacağı Galatasaray'da yöneticiyken işime vakit ayıramıyorum beni ceo yapın maaş alayım diyen adamdan ne bekliyoruz ki ne olsun?

A20D1D23-58C0-4973-8F94-4AB6E35360AF.webp

eskiden mac sonları mutlaka bir yönetici konusurdu iyi veya kötü farketmez ama bunlar geldiginden beri yönetici hak getire

seçimi kazanan milletvekili gibi ara ki bulasın

Galatasaray için ciddi bir güvenlik sorunu kendisi.
Ayrıca kendisinin o koltukta olmasının en önemli nedeni teknik direktörün Fatih Terim olmasıdır.

İsim vermedi diye dedim zaten. Tepkim onaydı. Nihat topu attığında isteyebilirdi. Karagümrük jk koridor kavgası, İrfancan nasıl misal paylaşıldı. Öyle isteyecektik işte top gelince. Var konuşmaları gibi yalan oldu. Eski yönetimde AAda deyip sustu.
Haklısın hayal oldu. BE ile herşey hayal oldu.

Kulube büyük bi kanarya büstü icinde geldi
ali kocun hediyesi olarak
büstün icinden fbliler cıkarak bugünleri bize yasattı

“Bu gelişmeyi doğrulayan Erden Timur “Ben bu kararı 45 gün önce aldım ve Başkan Burak Elmas’a da sundum. Ancak önce Galatasaraylı olduğum ve Galatasaray menfaatleri gereğince de böyle bir olayla gündeme gelmemek adına sessiz kaldım” diyerek bu iki görevi bıraktığını belirtti. Ancak bu karara rağmen Timur, basketbol şubesindeki görevine ve desteğe devam edecek.”

bu arada ben henuz dibi gördügümüzü düşünmüyorum gelebilecegimiz en dip noktaya geldıkten sonra komple degisimler olacak bence

o zamana kadar sabr etmemiz lazım bu yüzü eskiyenlere

Kalıbın yetmedi bu işe Burak Elmas, Eşref Bey çok daha doğru bir Başkan olurdu. Nasıl bir yöneticisin ki kulübü yöneteceğim dedin kadron 6 ayda dağıldı, ligde Kasımpaşa kadar ağırlığımız kalmadı senin sayende. Bir de yalandan yayın ihalesinden çıkarım diyorsun sen önce sahadaki futbola müdahale et. 25 milyon harcayıp gelenden gidenden tokat yiyoruz, ya krizi çöz ya da Ocak ayında bas git.

Geri
Üst Alt