Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.320
- 91.248
- 5.093
!?!değişim şart
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!?!değişim şart
![]()
Colleteral gibi kafatası toplayarak gidiyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde birbirini destekleyerek biri başkan oldu diğeri 2 sezon öncesinde kovulması gerekirken 1 sezon daha paraya kondu. Şimdi olacağı söylüyorum, malum, Terim bilerek ceza alıp medyada görünmeyerek eleştirilerin hedefi olmaktan klasikleşen yöntemiyle kurtuldu. Kendisinin bir numaralı methodudur, işler yolunda gitmezse yönetimle dalaş bahane bul, yönetim seni destekleyip yalıyorsa git ceza al, fake düşmanlar yarat. Asla beceremediğini kabullenmez. Medya önüne avukatını saldı, öcü olarak Burak Elmas'ı gösterdi. Oklar şuan Elmasta. Önceki dönem kimdeydi, rahmetli Cengizde, neden, kıymetli TDmiz hiçbir halt yokken medya önünde ve kulislerde hedef onu gösterdi. Burak Elmasa geçmiş olsun, bize geçmiş olsun. FT kalır yönetim gider. Biranda Necati aslan kesildi, kaç maçtır doğruyorlar bizi, çıkarıp ses edilmedi ne futbolcu ne yönetim. FT ceza aldı yine ses yok. Puan kayıpları artıp oklar FTyi gösterdiği anda herkes konuşmaya başladı istifalar havada uçuşmaya başladı.Valla hep öyle diyoruz ama bir şekilde daha kötüsü geliyor renktaş.Daha kötüsü gelmez herhalde.
aga ciddi ciddi dursun özbek'ten kötüsü gelmez sanıyodum