Burak Elmas

değişim şart

primary-share.png
!?!

FT koleksiyonuna bir başkan daha ekleyecek :asd: Colleteral gibi kafatası toplayarak gidiyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde birbirini destekleyerek biri başkan oldu diğeri 2 sezon öncesinde kovulması gerekirken 1 sezon daha paraya kondu. Şimdi olacağı söylüyorum, malum, Terim bilerek ceza alıp medyada görünmeyerek eleştirilerin hedefi olmaktan klasikleşen yöntemiyle kurtuldu. Kendisinin bir numaralı methodudur, işler yolunda gitmezse yönetimle dalaş bahane bul, yönetim seni destekleyip yalıyorsa git ceza al, fake düşmanlar yarat. Asla beceremediğini kabullenmez. Medya önüne avukatını saldı, öcü olarak Burak Elmas'ı gösterdi. Oklar şuan Elmasta. Önceki dönem kimdeydi, rahmetli Cengizde, neden, kıymetli TDmiz hiçbir halt yokken medya önünde ve kulislerde hedef onu gösterdi. Burak Elmasa geçmiş olsun, bize geçmiş olsun. FT kalır yönetim gider. Biranda Necati aslan kesildi, kaç maçtır doğruyorlar bizi, çıkarıp ses edilmedi ne futbolcu ne yönetim. FT ceza aldı yine ses yok. Puan kayıpları artıp oklar FTyi gösterdiği anda herkes konuşmaya başladı istifalar havada uçuşmaya başladı.

Aday oldugu dönem de ne dediysem hala ayni fikirdeyim

Adaylarin ortak programa ciktiklarinda aralarinda kulup baskani gibi konusan sadece hamamcioglu idi

Burak elmas ise daha cok herhangi bir branstan sorumlu bir yönetici havasi veriyordu konusmalariyla

Derhal erken secim karari almak zorunda,Galatasaray deneme tahtasi degildir veya birilerinin kisisel islerinde kapilari daha hizli acmak icin kullanilan bir kart degildir

Seçim öncesi kendisinden çok umutluydum.secimden sonra vaatlerinin hiç birini yerine getirmedi.birde gençleştirme operasyonu falan demeye başlayınca eyvah dedim yandik ve beklediğim gibi başarısız oldu.Bence yol yakinken bu işten vazgecmeli olmuyor ve olmayacak gibi gözüküyor.

Ee söyledik o kadar size
Ne için geldiği de o kadar belliydi ki, söylememize rağmen görmüyorsunuz
Transfer ücretlerini artık yayınlamayacaz dedi yine görmediniz
Stat isim anlaşmasını skandal bir fiyata 10 yıllık gaspetti yine görmediniz
Her şeyden önce arka plan işler çevirip bir hocanın arkasına sığınarak seçime gitmesi gösteriyordu bu görevi yapamayacağını
Şimdi kovamıyor bile
Fener maçında yüzyılın skandalları yaşandı, çıkıp gık demedi
Daha maç bitmeden yazdım burda, hemen çıkıp çok ağır konuşup 2 hakem düdüğü asacak demeli yoksa daha fena doğrarlar dedim
Al işte fener maçından beri her maç göstere göstere doğruyorlar
Üstüne artık hakemler bize yalancı, lan ulan deyip aleni kafa tutuyorlar
Ama herşeye bir cevabınız var, bu rezilliklere de birşey bulursunuz nasıl olsa
Çok kırgınım sizlere

Hakemler hakkında konuşmayacağız diye bir şey vardı birkaç hafta önce, bu da mı imzaladı onu? Ne olabilir hapse mi atacaklar seni konuşsana açıklasana ortalık yıkılır falan diyordun, adam sana anlat burak dedi halen susuyorsun. Utancından mı bu hâl?

Kısa süreçte görevinin bu kadar tartışılır hale gelmesi bile yeterli, bu vasfının olmadığına. Atılan iddialar korkunç. Sessizlik çıldırtıcı boyutta. Misal bugün aklıma geldi Kemerburgaz işi ne oldu? Sen bu kulübü açık, net diyeceğim; her manasıyla peşkeş çekmeye mi geldin? Bunun için yetkili imza piyonu musun?

Söylenecek çok şey var da, istifa lafı kafi.

Kocaman bir balon cikti. Hem yonetim sec, guzel gunler gelecek de sonra agizima .. Ceo atarken begenmeyen s.. gitsin demesini biliyorsun yonetimdeki arkadaslarina. MAdem bu kadar dassaklisin soylesene bunu da Nihat ozdemire ve diger galatasaray dusmanlarina. Rezil herif.

Geri
Üst Alt