Burak Elmas

Rahmetli baskan mustafa cengize kiziyorduk takimi koruyamiyor vs diye bu ondan daha beter cikti. Eski yönetim yine cikip konusuyordu

metin öztürkü hiç izlememiştim acaba o nasıl bi karakterdi. konuşmasından bi insan kendini direk belli ediyor. belmasın lise hayatında sınıfın ortasına getirilip bütün sınıfın karambol çektiği çuval poşet diye seslendiği biri olma ihtimali çok yüksek
:puhaha:

Korkun varsa paranı toplayıp verelim de ceoluk yap. Şimdikini de kovsak +100 bin lira daha maaş eder.

Hoca bugün bu tarz konuşacaktı da neden Rezan ile ters düşüp yolları ayırdın Belmas?

Mutlaka başka sebepler olmalı.

Mıçıp sıvadınız resmen.

evet bir sorun var ortada ama hedef yalnızca gs değil hedef türk futbolu.
arkadaşlar hepimiz birlik olalım.

adam kulup başkanı değil tff başkanı.Geldiğinden beri modu bu.

Yaa haklısınız hakkımız yeniyor ama muslera çok hata yapıyor luyindama yapıyor bunda nihat abinin ne suçu var.

duyumlara göre resimlerle videolarla raporlarla hakemlere dalacakmis. Bir defa yap sunu ya artik

Başkan dediğin kişi takımın haklarını savunur. Ama sahada ama hukuksal alanda. Teknik Direktörün işi, takımı teknik taktik olarak çalıştırmaktır. Görevi de bize iyi bir takım izletmek. Basın sözcüsü de medyaya gereken bilgileri kulüp onayıyla aktaran, kamuoyunu bilgilendirendir. Bu görevler süs olsun diye mi dağılıyor Allah aşkına? Değil kulüp bakkal bile yönetemeyecek adamdan bir şey bekliyoruz. Ast üst ilişkileri ahbap çavuş ilişkisine dönerse olacağı bu.

Artık konusmali ve birseyleri aciklamali. Ya özür diler ya da dogrusunu söyler. Ama boyle susarak bu ateş büyür

Çankaya Belediye başkanı Alper Taşdelen'den hiç bir farkın yok. Birinizin babası diğerinin kayınbabası zengin ve güçlüydü, bu sebeple hiç bir yetenek olmamasına rağmen, ikinizde kilit yerlere başkan yapıldınız.

Defol git artık zaten seçildiğin gün de aynısını söylüyordum.

İstifa et.

Stat İsim Anlaşması kaç dolar oldu şimdi?

Sormamdan rahatsız olanlar olsa da ilk gün olduğu gibi hep sormaya devam edeceğim bunu

Rakipler 8-10 mln dolar alırken biz şu anda 4,5 alacağız, önümüzdeki yıllarda da azalarak devam edecek

Geri
Üst Alt