Burak Elmas

Seçim vaadini kovamazsa seçim kararı alacaktır. Çok uzak değil o günler. Böylece umduğumuz gibi hem kendisinden hem de Terimden kurtulmuş olacağız. Beklentim bu yönde. Yani anca 'hocam benden bu kadar' der. Fazla da bir şey beklemiyorum. Bari bunu becersin.

Senin görevin ne? Bu külube sahip cikip korumak degilmi? Peki terimden neden korumuyorsun?.

Iste para pul olmayinca is güc sahip olmayinca baskanda olsan ne dik bir sirtin, nede mangal gibi bir yüregin olur.

Ancak baskanlik bitince ortada kalmamak icin hesap kitabini simdiden yapip, kimseyle ters düsmek istemesin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelmiş geçmiş en pasif ve başarısız Galatasaray başkanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hocanın ağzına bu kadar bakarsan yakındır ağır küfürler haketmen. Herkes görevinin bilincinde olmalı, eleman yöneticinin üstüne konuşamaz.

Söylenecek söz yok.
bunun istifasını istemeyipde sadecce terimi göndermesi gerektiğini söyleyenlerede ne desem boş.
Başkanından teknik adamına hepiniz aynı haltsınız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hoca 4-5 senedir süregelen bunca rezilliğe rağmen bu kulüpteyse başkanla veya yöneticilerle arasında bir anlaşma vardır.. Geçmişte Abdurrahim Albayrak ile olan bu bağı şimdi Burak Elmasla devam ediyor..

Buna güvendiği için son maçta taraftara tepki gösteriyor.. Taraftarı adam yerine bile koymuyorlar.. Maç kaybetse taraftarı kaale alıp çıkıp açıklama bile yapmıyor..

İşte bu lise tayfasının taraftara baktığı bakış açısıdır.. Bunlara büyük destek verenler zannediyordu ki bunlar kulübü sömürmeyip vizyoner sağlam iş yapacak.. Remzi Şanver diye bir monşer'in çıkıp elitist bir tavırla yaptığı konuşmadan zevk alanlar vardı.. Adamı izlerken adamdaki yapaylığı ve yaptığı algıyı - eyyamı görebiliyordum..

Bunlarda ne samimiyet vardır ne de Galatasaraylılık... Bunlar kulübü sömürdüğü müddetçe kulübü sever.. Liseli tayfanın tek bildiği gerçek kulübü sömürmektir.. Bundan dolayı asla Galatasaray'ı halka açıp kendi tekellerine çomağı sokturtmazlar..

Proje takımı diye ptt 1.lig seviyesinde takım kuran bu arkadaşı tebrik ediyorum.

Aldığı oyuncuların üstünden Gs formasını çıkart lig sonuncusu olur bu takım. Giresun'un bile bir duruş sergilediği ligde böylesine vasat takım kurmayı ancak bahtsız kaderimiz yapabilirdi.

doğru açıklama. 10 gün süresi kalmış yönetim hoca bulup takımın başına mı dikseydi. o zmn rahmetli deseydi ki mustafa denizliyle anlaştık hadi eywallah
Orda kim olursa olsun mükaveleyı iptal edip ft’yı getirecem diyor, açık açık anahtarı vermiş ft’ye. O zamanki başkan kovabilir hocayı ister 1 günü kalsın ister 1000 günü kalsın, adam Galatasaray’ın mevcut başkanı. Zaten zaman kavramları önemli bir şey değil, mevcut başkan ilk 200 gün içinde yeni tesis açacam diye söz verdi, elde avuçta hiç bir şey yok. Proje filan hepsi palavra.

Rahmetlinin ailese olmasa bir yabancıyı bulup 10 sene mukavele yapip kurtaracaktı kulübü ama maalesef tr’de yaşıyoruz, linç ve biat kültürü almış başını gidiyor.

Galatasaray’ı yönetebilecek bir çapı olmadığını çoktan ispatladı
Hiç stat isim anlaşması, transfer ücretlerini açıklamama kararı falan onları konuşmaya dahi gerek yok

Yeteneksiz bir başkanın bile 2. bir fikir alacağı birileri olur takımda
Gelişmeleri izleyip, herkesi dinleyip en geç 10-12. haftada ne yapacağına karar verir
Eğer hocayı değiştirecekse arka planda yeni hocayla anlaşır, onun istediği oyuncularla transfer görüşmelerine başlar
Lig arasında da hocayı kovar, yeni hocayı getirir, bitirebildiği transferleri bitirir ve iyi kötü yola devam eder

Bunu yapmadığına göre devam kararı almış zaten ama bu kötü gidişatı görmemiş, herşey ayan beyan ortadayken terimden başka kimseyi dinlememiş, kendi kaderi de dahil tüm kulübü terime, onun egosuna teslim etmiş, onun çiftliğinde kahyalığı kabul etmiş

Ama böyle bir basiretsizlik Galatasaray’ı yönetmeye yetmez, yönetemiyor da zaten
Daha 6. ayında tribünlerden istifa tezahüratlarını duydu, bu durmaz artık

O yüzden terimin elindeki kaderine mecbur razı olacak o da
Ve terimin kendini kurtaracak hayrı kalmamış

Çok uyardım ama gelinen nokta aylar öncesinden belliydi malesef

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Yine kovamadı, eh ne beklersin şu açıklamalardan sonra

Zaten belliydi de, bu açıklamada resmen kendilerini ele vermişlerdi
Seçimde rakip bir başkan adayı “hoca bu olacak sakın başka iş yapmaya kalkma” diye tehdit ediyor, ne kadar çirkin

Geçen sene bu adamdan şampiyonluk bekledik, o ise çoktan kalabileceği adayla anlaşmış, haftalarca akbaba arda babel oynatıp dalga geçiyordu

Sonra kendi maaşı ardasının maaşı hepsi yükselerek 3 senelik parayı garantiledi
Çok uğraştı ama baktı pabuç pahalı bi akbabasını kurtaramadı

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Geri
Üst Alt