Burak Elmas

burak elmas'ın başkan olarak şuana kadar yaptığı en büyük hata bu yola terimle çıkmasıydı. terimle çalışacak olmasından dolayı açıkçası seçilmesini de istemediğimi belirtmiştim.

görünen köy kılavuz istemiyor. terim çalıştığı bütün başkanlarla kavgalı ayrılmış biri. sorun hep mi başkanlardaydı? tabiki de hayır. bu sebeple elmasla da sorun yaşayacağı gün gibi aşikardı.

nitekim sorun yaşandı, terim gönderildi. elmas, kendi başını yaktı. şuan Galatasaray'daki geleceği pamuk ipliğine bağlı. gelen hoca ile avrupada tur atlayamaz ve ligte de benzer sonuçlar elde edersek sezon sonu tekrar seçime gidilir. oysa şuana kadar bence kötü bir başkan profili çizmedi. yapılan sponsorluklar falan mevcut şartlarda gayet iyi ücretlere yapıldı. en çok Galatasaray haklarını savunamıyor diye eleştiriliyor da o konuda kesinlikle katılmıyorum. o işler o kadar basit değil. heleki siyaset futbola bu kadar bulaşmışken ve mevcut siyasi yapı bu kadar güçlü iken başa geçmeden asarım keserim demek tamamen sürrealist ve populist bir söylemdir

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DerinFutbol'u açtım max seste nelere bağırmışlar diye...

Söylenen şu cümle ne kadar doğruluk payı taşıyabilir ? (meraktan soruyorum)

Diyorlar ki "Tüm yönetim kurulu istifa etme yoluyla Burak Elmas'ı kongreye zorlama gibi bir pozisyona sokarak FT ile yolların ayrılmasına zorladı"

bunun hakikaten doğruluk payı varsa çok enteresan bir durum oluşuyor. Bu detaylar nasıl işliyor bizde en ufak bilgim yok

Son dönem hamleleriyle büyük riske girdi bu süreçten çıkarsa doğruları yaptığını, çıkamazsa da erken seçim olur ve daha seçilemez hatta kötü başkanlar tarihindeki yerini de alır. Tabi olumsuz süreçten bahsederken belki de doğruları yapıp bu krizden çıkarıp başka bir yere de götürebilir önümüzdeki süreçte göreceğiz ya batacak ya çıkacak bu işin ortası yok bundan sonra kendini öne sürecek bir Teknik adam da olmayacak tüm sorumluluk başkana kaldı.

Geç olsada kendisi adına doğru bir is yaptı. Sezon sonunu beklese, Fatih Terim Mustafa Cengiz'e yaptigi gibi basarisizligin butun sorumluluğunu baskan ve yönetimin üstüne atacaktı. Önümüzdeki 6 ayda yapacağı isler başkanlık gelecegini belli eder. Kotu bir sezon daha gecirme kredisine sahip degil, doğru isler yapmazsa gelecek sene bu sıralar gorevi bırakmak zorunda kalır.

Seçilmesini hiç istemedim (FT ile devam edeceği garanti olduğu için)
İlk başkanlık günlerinde pasif kaldığını düşündüm.

Ancak sonra her şey değişti.
Genç gelecek vaat eden gençlerin nispeten uygun şartlarda transfer edilmesi,
Sponsorlukların ardı ardına imzalanması,
TFF ve MHK ye gereken tonda (şartların izin verdiği kadar) ayar verilmesi,
Kurumsal bir yönetim imajının çizilmesi,
vs. vs.
Başkan tüm bu hamleleri ile bana "yanılmışım, ama..." dedirtti.
O "ama" FT idi. Açıkçası o konuda da "yanılmışım".
Asla gönderemez diyordum. Gönderdi.

Artık bu Başkan'ın doğru Başkan olduğuna inancım tam.

Evet. Fatih Terimin adını kullanıp seçilen. Tff ile olan savaşta Galatasaray haklarını savunan yöneticileri mobing yoluyla gönderen Nihat abisinin başkanı

daha 6 ay önce terimi rahat ettirmiyor diye rahmetli cengize karşı yıkayıp yağlamıyor muydunuz bu adamı

ne oldu şimdi

Evet. Fatih Terimin adını kullanıp seçilen. Tff ile olan savaşta Galatasaray haklarını savunan yöneticileri mobing yoluyla gönderen Nihat abisinin başkanı
Mobbing? Yeni bi laf duydunuz. Terim in her istediği yapılmadı mı, eleman başarı mı gösterdi, ve o yüzden neden arandı onu yollamak icin? Ya rezil oyun filan sizin hiç umrunda değilmiş, Galatasaray da sizler için ikinci sırada. Terim mutlu olsun babasının çiftliği gibi batırsın ve hepiniz mutlu olun

Valla başkanım bende hoca yüzünden gelmeni istemedim.. Onunla arandaki hukuk yüzünden ilk senende şampiyonluğu erkenden verdin.. Gel devamında güzel git.. Galatasaray'a yakışan egosu yüzünden oynamasını hak eden futbolcuyu yemeyen bir adamı getir ve hak edenlerin hakkını sen herkezden önce savun..

Mobbing? Yeni bi laf duydunuz. Terim in her istediği yapılmadı mı, eleman başarı mı gösterdi, ve o yüzden neden arandı onu yollamak icin? Ya rezil oyun filan sizin hiç umrunda değilmiş, Galatasaray da sizler için ikinci sırada. Terim mutlu olsun babasının çiftliği gibi batırsın ve hepiniz mutlu olun
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt