- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Oyna devam bisey yokGülüp eğleniyoruz tamam,adamda bir tuhaflık var oda tamam ama bu olmamış bak.Aynı seviyeye inmişsin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyna devam bisey yokGülüp eğleniyoruz tamam,adamda bir tuhaflık var oda tamam ama bu olmamış bak.Aynı seviyeye inmişsin...
Aynısı değil engelle geç,hoş değil..Ben engelledim bitti..Konuşma seviyesi çeneni kapa filan insan ancak bu dilden anlar![]()
Bence var,sen trollüğünü yapOyna devam bisey yok
Kendi arzularını bu yollarla karşılayamazsınHerkes atsin kiyasliyoruz kaybeden konudan cikiyor
3cm baştan kaybettimHerkes atsin kiyasliyoruz kaybeden konudan cikiyor
Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı3cm baştan kaybettim![]()
sponsorlu goz mu yaptırmıs
Fatih terim transferde senelerdir rezilde.Mobbing? Yeni bi laf duydunuz. Terim in her istediği yapılmadı mı, eleman başarı mı gösterdi, ve o yüzden neden arandı onu yollamak icin? Ya rezil oyun filan sizin hiç umrunda değilmiş, Galatasaray da sizler için ikinci sırada. Terim mutlu olsun babasının çiftliği gibi batırsın ve hepiniz mutlu olun