Burak Elmas

Kendisinden kulüp başkanını geçtim yönetici bile olmaz. Fatih Terim vaadi kullanarak başkan oluyorsun, 3 senelik proje diye yola çıkıyorsun 6 ay sonra sayesinde başkan olduğun adamı görevden alıyorsun. Yönetime aldığın kişiler seni tehdit ediyor güçlü bir başkan imajın zaten yok.

Fatih Terimi kahraman yaptı kendi ayağına sıktı. Acilen güçlü bir yönetim ve yabancı kaliteli bir teknik adamla ciddi bir proje içine girmemiz gerek

abisi sen niye hiç bir konuda konuşmuyorsun

çık adam gibi taraftarı camiayı bilgilendirsene

Abi bunlari böyle yalandan da diyemezsin yani. 20-30 senelik fotolar felan. Cidden merak ettim noldu. Aciklar umarim

Marcaodan kötü karici cikti bu lan

816BE49C-B3B0-4495-A9CF-C5B9E40021D6.webp

Ayrılığın ardından yaşanan gelişmeleri ve açıklamaları gördükçe Başkanımın yaptığı hamlenin ne kadar doğru olduğunu daha net görüyorum.

Insan baskan olmadan hesabini felan temizler siler. Bu nasil celiskiler ya

Burak başkanın bugün kü konuşmasında hiçbir planının olmadığı sadece birgün bende başkan oldum diyebilmek için görev aldığını görüyorum. yuvarlak politik kelimer ile günü kurtarmak ileriye yönelik hiç bir planı olmamak ne tuhaf. Mustafa Cengiz kadar başarılı olabilecek bir profilini göremiyorum. İstifa edip biran önce parçalanmış yönetim yerine planlı kişilerin başkan olmasını beklemek gerekiyor şimdilik

Geri
Üst Alt