Burak Elmas

Şahsen takipte olacağım!!

IMG_20220128_175130.webp

bu torrenti getirme fikri senden çıktıysa tebrik ediyorum. tam sana yakışır bi saçmalık

transfer dönemi bitiyor, 1 ALLAHIN KULU transfer yapmayi düsünmüyor herhalde yönetimde. varsa yoksa rezan mezan
tamamen iflas etmiş bi yönetim. madem camposla anlaşacaktın hocayı da onun bulmasını isteseydin.önce gidip saçma sapan bi tercih yaptı torrenti getirdi şimdi de gitmiş camposa teslim ediyor işleri.

bir başkan düşünün
tüm yöneticileri istifa ediyor!!

Başkan maşallah saha içi ve saha dışı yaşattıklarıyla ali koça,beraber yola çıktığı insanların patır patır istifalarını almasıyla da reise göz kırpıyor.

Sadece 5 gün içinde;

Euroleague Women: Sopron 73 - 44 Galatasaray

Futbol: Galatasaray 2 - 6 Tuzlaspor

Erkek Basketbol: Bahçeşehir Koleji 94 - 88 Galatasaray NEF

Tebrikler Burak Elmas yönetimi müthişsiniz!

İbra etmeyecekler korkusuyla hareket edip Galatasaray'a ihanet edemezsin. Bu camia bu rezilliği affetmez. Kendinize gelin buradan Florya'ya kadar.

yargılanacaksın!

Oturduğun koltuğun adamı ol. Sünepe gibi davranma. Baskansan başkanlığını bil ve biran önce karar ver. Yeter

hicbir adayı tanımıyordum millet niye bu adama yükseliyor anlamıyordum, ben de en azından daha genç diye bu olsun diyordum. ulan keşke başkası olsaydı

Liderlik vasfi olan hickimse, 4 yildir kotuye giden takimi, 50 transferle rekor zarara sebep Fatih Hoca ile sezona baslamazdi. Fatih Hoca secimi dahi oy vermemek icin yeterli sebepti. Gitti 30 milyon euro daha zarara girip kumeye oynayan takim yaratti. Bir mucize olma ihtimali yok. Tarihin en kotu baskani olarak ilk firsatta kellesini alirlar.

Geri
Üst Alt