Burak Elmas

En başından beri Burak Elmas' ın başkanlık için doğru bir profil olmadığını düşünüyordum...

FT tercihini onaylamasam da kulüp gerçekleri malum, hangi başkan, yerli-yabancı başka kimi getirse, olası birkaç kötü sonuçta yine ''İmparator'' çığlıkları atılacaktı. Şimdi gelinen noktada atıp tutmak en kolayı.

Ancak şöyle bir durum var; TD lük kariyerini sonlandırması gerektiğini düşünen biri olarak ben bile Hocanın kadro planlaması konusunda bu denli ağır saçmalayacağını düşünemezdim; kendisini çok sevip saydığını bildiğimiz Burak Başkan' ın hiç ihtimal vermemesi şaşırtmadı...

Fatih Terim' i niye gönderdiğini net olarak ifade etsin isteyenleri aklı selime davet ediyorum. Gerçek düşüncesi bu olsa da, ''Hocaya güvendik, s.çıp batırdı!'' demesini mi bekliyordunuz?!..

Türk Halkı olarak, mağdur olana destek çıkma gibi bir refleksimiz vardır ya; bu defa başka pek çok hataları olsa da, kendisine ait olmayan konularda bile insaf ölçülerine sığmayacak haksız eleştiriler nedeniyle Burak Başkanı destekleyeceğim sanırım (Kimsenin umurunda olacağından değil de işte taraftarlık güdüsü böyle bir şey!)...

Başkanda bi umursamazlık seziyorum.Alınan kötü sonuçlar,başarısızlıklar,transfer sorunları ve bunlara gelen eleştirilere tepkisizliği dikkatimi çekmeye başladı.Hal ve tavırlarında benim gördüğüm sanki beklediği,odaklandığı bir şey var sadece onu düşünüyor ve onun dışındaki gelişmelerle ilgilenmiyor gibi.Umarım odak noktası kendi hayatı,kendi geleceği değil, sadece Galatasaray’dır.

Benim gördüğüm en kötü Galatasaray başkanı olabilir.

Adnan Polat bunun yanında Abramoviç kalır

Kayınpederinin AİG olayını konuştuk başka topikte sinirim zıpladı yine.

En başından beri Burak Elmas' ın başkanlık için doğru bir profil olmadığını düşünüyordum...

FT tercihini onaylamasam da kulüp gerçekleri malum, hangi başkan, yerli-yabancı başka kimi getirse, olası birkaç kötü sonuçta yine ''İmparator'' çığlıkları atılacaktı. Şimdi gelinen noktada atıp tutmak en kolayı.

Ancak şöyle bir durum var; TD lük kariyerini sonlandırması gerektiğini düşünen biri olarak ben bile Hocanın kadro planlaması konusunda bu denli ağır saçmalayacağını düşünemezdim; kendisini çok sevip saydığını bildiğimiz Burak Başkan' ın hiç ihtimal vermemesi şaşırtmadı...

Fatih Terim' i niye gönderdiğini net olarak ifade etsin isteyenleri aklı selime davet ediyorum. Gerçek düşüncesi bu olsa da, ''Hocaya güvendik, s.çıp batırdı!'' demesini mi bekliyordunuz?!..

Türk Halkı olarak, mağdur olana destek çıkma gibi bir refleksimiz vardır ya; bu defa başka pek çok hataları olsa da, kendisine ait olmayan konularda bile insaf ölçülerine sığmayacak haksız eleştiriler nedeniyle Burak Başkanı destekleyeceğim sanırım (Kimsenin umurunda olacağından değil de işte taraftarlık güdüsü böyle bir şey!)...
Müthiş doğru ve haklı bir yorum teşekkürler üstat

hicbir adayı tanımıyordum millet niye bu adama yükseliyor anlamıyordum, ben de en azından daha genç diye bu olsun diyordum. ulan keşke başkası olsaydı
Diğer adaylara göre ekibi çok daha iyiydi, en azından öyle gözüküyordu. En hazırlıklı olan yönetim kadrosu da Elmas'ınkiydi yanlış hatırlamıyorsam. Diğer adaylara göre daha önce başlaşmışlardı seçim çalışmasına. Yaşlı başkan ve yöneticilerden bıkmış biri olarak Elmas'tan ziyade yönetim kadrosundaki genç (ışıtan gün) bazı isimler destekleme sebebimdi.

Geldiğimiz noktada durumu hayal kırıklığı ile özetlemek bile hafif kalır.

Panik halinde şuan. Umarım saçma sapan hareket etmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklentim çok yüksek değildi ama onun bile altında kaldı. İleride tarihin en kötü başkanı olarak anılacak.

Baskanim sen bu yeteneksizlikle Faruk Surenin kızını nasil aldin yav? Hayir Faruk süren kızı nasıl verdi??

Vasıf fakiri ya

Geri
Üst Alt