Burak Elmas

90DDE04E-CEE4-4762-92F1-D7C088DBFF77.webp

Bunlar gefsonu almayip istifa edecek diye bi his vardi icimde zaten. Bile bile gedson gibi adami besiktasa biraktilar, kaptirmadilar birakdilar.

tarihin en rezil sezonunu yaşattığı yetmedi üstüne tarihin en rezil transfer çalımını da yedi. millet ne kadar goygoy geçse az malesef. ilk maçtan itibaren 90 dk istifa veya yetmiyorsa küfür edilmeli.

Bütün rezilliği yaşadık, en sonun bir öncesi Gedson fiyaskosu. Son bir rezalet kaldı. O da Kadıköy deplasmanında fener bize bir daha hezimet yaşatırsa eksik kalmıyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav bu misyonu kabul edip geldin, GS'yi bitirme görevini de harikulade yapıyorsun şuan. ama ulan bu kadar küfre, bedduaya utanacak yüzünde mi yok be adam. insanlıktan nasibini hiç mi almadın? bu nasıl bi durumdur ya. bizden uzak allahina yakın ol, defol git bu dünyadan

Sen var ya fakfakir iş bilmez

Cebinde pasta alacak paran yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kulübü katara satın bunlardan daha iyi sahip çıkarlar. İstifa etmekde bir erdemdir

Gerçekten bu adamda bizi küme düşürecek potansiyel var.Bu sene ligde kalirsak şampiyon olmuş kadar sevineceğim.Camia rezil olmuş küme düşmekten ciddi sekilde korkuyor başkansan kalitesi tartışılmaz 3 tane adam alıp transferi kapatırsin.guya klubun haklarıni ekonomik olarak savunuyor bu sene çöplere harcadığın paralarin hesabını ver ilk önce.

Sen Galatasaray tarihinin en çapsız, en beceriksiz yöneticisisin. Başkanısın demiyorum zira başkan falan değilsin. Ulan elindeki adamı bitik bjkye kaptırmak ne demek? Bu vasıfsızlığın iş bilmezliğin hangi leveli?

Bu herif kalırsa bu kulüp küme düşer mi düşer. Hangimiz şaşırırız? O kızar bu kızar korkusu ile ne kulübün hakkını savunabiliyorsun ne futbol anlamında bir halt yapabiliyorsun, TV'ye çıkıp başkanım ben diyip durmaktan başka vasfın ne senin Burak efendi? Derhal istifa.

Ne yalanlar diyecek merak ediyorum hiçbir bahanesi yok
Tek açıklaması istifa olmalı

Geri
Üst Alt