Burak Elmas

GS tarihinin değil lig tarihinin en yetersiz ve başarısız başkanları listesine kafadan girer

Terim varken bir ağırlığı vardı kulübün ister kabul edin ister etmeyin. Şimdi Rize bile transfer çalımı yapıyor. 2 senedir peşinde konuştuğumuz adamı resmen kapıtırıyoruz.

ağırlığı mı vardı

daha geçen sene irfanı filan kaptırmadık mı

Ortada beceriksiz bi yönetim var. Gedson özelinde soylemiyorum bunu, genel anlamda beceriksiz ve baskanlık makamını kaldıramayan bi herif mevcut. Hic siyasi baskı vs şu bu gibi seylere topu atmayalım. Yapamıyorsan bırak kardeşim. goruyoruz ki secim yatirimi olarak terimle calisacam demesen hicbir sekilde secilemezmissin. Terimin evlatları da sana calisti cunku.

Ne kendini ne bizi daha fazla kucuk dusurmeden bırak.

Bir mucize olurda Alanya macini alirsak bile, Kayseri macinda mac baslamadan Yönetim Istifa diye bagirirmali. Mac bitene kadar tek onu bagirsinlar.

Klubu kendi haline bıraksak hiç başkan falan olmasa aramızdan bir müdür atasak bundan daha iyi yonetilirdi.Bu kadar köklü büyük bir camiayi bu kadar kötü yönetmek her insana nasip olmaz.Eger gerçekten derin GS varsa bu adama mudahele edilmeli cidden küme dusebiliriz.

Senin o yanındaki başkanlık apoleti sökülecek rezil herif kulübün o koltukta rezilliklere rağmen oturamayacaksın.

ağırlığı mı vardı

daha geçen sene irfanı filan kaptırmadık mı
İrfanı kaptıranlar bizim yönetimdi ama. İrfan'ı kaptırması çok mühim değil ki, İrfanı o bedelle Fener'e çakıp yerine Gedson getirildiğinde hepimiz havalara uçuyorduk. Ayrıca şu Gedson falan kazık diyenler var bu forumda gözünüzü seveyim yapmayın yahu.

ya yapma allah aşkına ya Sosyal medya hakkına ne kadar haklı isen ,
1 cümle ile "istesek alırdık" hızlı geçemezsin bu gündemi arkadaş.

Bize malesef gol attılar diyemezsin tabide kuru bir "istesek alırdık" diyerek geleceğin kararını böyle verdik diyerek hakkaten çok yanlış konuşmuş oldu.

Bunu adama sorarlar...

Geri
Üst Alt