Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif 3 ay alacağı kalan babeli göndermedi yav ne solbakkeni. Biri sponsor olmadan dinlenme tesisinde tuvalet parasını ödeyebileceğini düşünmüyorum.gedson elneny solbakeni alıp keyfimize bakcaktık çok mu zordu şunları almak beceriksiz ordusu sizi mayısta seçim olur da defolur gidersiniz umarım
E camianın taşşaklı herifleri eşref hamamcıoğlu ile birleş diye buna baskı yapmadı mı? Buluşma gerçekleştirip sonra yine ağız burun büzüp trip atmadı mı? Eşref seçimi kaybetse bile buna projelerini paylaşmadı mı?Yola çıktığı adamların satışına uğradı. Gerçek yüzlerini bilse birçoğunu ekibine almazdı. Zaten 2-3 tane adam vardı bilinen biri şovmen rezan digeri de ışıtan. gerisi isimsiz random kisiler her yonetimde olduğu gibi bi işe yaramayan sektörlerinde belki tanınan insanlar. Ha bir de mason herif vardı adını bile unuttum
İste renktaş o ara yanındakilere güvendi pişmandır şimdi kendi etti kendi buldu evet. en büyük pişmanlığı da terimdir benceE camianın taşşaklı herifleri eşref hamamcıoğlu ile birleş diye buna baskı yapmadı mı? Buluşma gerçekleştirip sonra yine ağız burun büzüp trip atmadı mı? Eşref seçimi kaybetse bile buna projelerini paylaşmadı mı?
Kendi etti kendi buldu
Terim güvenilmeyecek bir adam değil ki güvenirsin ama elinde her sene katıksız harcayabileceğin 20-30 milyon euron varsa güven tabiki en kötü ilk ikide olursun. Bunu taraftar biliyor koca camiadaki 20 tane adam mı bilmiyor.İste renktaş o ara yanındakilere güvendi pişmandır şimdi kendi etti kendi buldu evet. en büyük pişmanlığı da terimdir bence
Gençlik olayı yalan renktaş hepsi gitse keşkeTerim güvenilmeyecek bir adam değil ki güvenirsin ama elinde her sene katıksız harcayabileceğin 20-30 milyon euron varsa güven tabiki en kötü ilk ikide olursun. Bunu taraftar biliyor koca camiadaki 20 tane adam mı bilmiyor.
Keza bu gençlik hamlesinin plan ve programının ilk sebebi terim değil Burak. Bunu kendisi de söyledi röportajda. Kendi etti kendi buldu.
Madem güvendin güvendiklerini harcadın şimdi kendini harcama vakti
Allah'ın izniyle şu seneyi atlatırsak kulüp küllerinden doğacaktır muhtemelen. 2010-2011 gibi bir sezonu yaşadık resmen. Keşke yaşamasak ama bu kulüp ara ara dönemlerle her 10 senede bir aynı durumu yaşıyor.Gençlik olayı yalan renktaş hepsi gitse keşke
Valla renktaş bu dönem para da harcadık, banka manka birliği diyorlar neyle kadro kuracağız seneye kimi ne kadara satacagiz inan bilmiyorum. Transfer Önerileri konusuna bir kadro yapayim dedim 2-3 kez Allah’a yalvardim yaAllah'ın izniyle şu seneyi atlatırsak kulüp küllerinden doğacaktır muhtemelen. 2010-2011 gibi bir sezonu yaşadık resmen. Keşke yaşamasak ama bu kulüp ara ara dönemlerle her 10 senede bir aynı durumu yaşıyor.
Onu da campos düşünsün yav. Marcao'yu 30a kilitlesin 2-3 kendisi aldın. Tüm dünya illegalite peşindeyken bir biz mi dürüst olacağız.Valla renktaş bu dönem para da harcadık, banka manka birliği diyorlar neyle kadro kuracağız seneye kimi ne kadara satacagiz inan bilmiyorum. Transfer Önerileri konusuna bir kadro yapayim dedim 2-3 kez Allah’a yalvardim ya
Abdulkerim’i aldim benOnu da campos düşünsün yav. Marcao'yu 30a kilitlesin 2-3 kendisi aldın. Tüm dünya illegalite peşindeyken bir biz mi dürüst olacağız.
Ayrıca herifin networku muazzam Fransa'dan kalkıp Türkiye 2.ligindekş yeteneği keşfedip kimseye belli etmeden söküp alıyorsa her türlü minimum parayla dehşet kadro kurabilirsin.