Burak Elmas

Allah ım neden biz? Neden Galatasaray?
Bugüne kadar hiçbir söylediği olmadı. Hiçbir basın toplantısında soruları cevaplayamadı. Kulüp içerisinde hiçbir saygı kazanamadı. Kukla başkan olduğu okadar belli ki en yakınındakiler bile yanında tutamadı. Birilerine bir yerlere yaranmak için hakkımızı aramadı. Ft den bağımsız konuşuyorum gönderdiği adamın yerine daha iyisini bulup getiremedi. 1 sezondur peşinden koştuğu adamı ezeli rakibine kaptırdı. Hep ben dedi. Tek adamlığa özendi ve işte takım bu halde. Bir sıfırdan büyüktür dedirttiren başkan oldu. Başkan diyemiyorum artık gölge oluyor ancak koskoca bir camiaya.

Yola çıktığı adamların satışına uğradı. Gerçek yüzlerini bilse birçoğunu ekibine almazdı. Zaten 2-3 tane adam vardı bilinen biri şovmen rezan digeri de ışıtan. gerisi isimsiz random kisiler her yonetimde olduğu gibi bi işe yaramayan sektörlerinde belki tanınan insanlar. Ha bir de mason herif vardı adını bile unuttum

Daha kötüsü gelmez diyorsun çıkıp geliveriyor.
Dursun başkan dan bile daha kötü.
Acil istifa et!!!

Çok dikkat ediyorum da burada da sosyal medyada da Dursun tabii kötü başkan ama bunla kıyaslandığında daha kötüsü BE deniyor, acaba camianın da asıl amacı bunu empoze etmek miydi, tekrar aday olsun diye. Ben bundan da bir işkillenmedim değil.

Bu da resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Ailecek camiaya çökmeleri unutuldu herhalde. 😬

Barsarisiz olduğunu bile bile koltukta oturuyor ben bile olsam taraftarın yerinde yönetim istifa diye bağırırdım diyor ama gitmiyor bir türlü gülerek sırıtarak dalga geçiyor Galatasarayla erken seçim kararı da almıyor bu nasıl bir ikilem nasıl bir çelişki ibra edilmemekten başka çare bırakmıyor kendisine ancak o şekilde gidecek son çare herhalde

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson elneny solbakeni alıp keyfimize bakcaktık çok mu zordu şunları almak beceriksiz ordusu sizi mayısta seçim olur da defolur gidersiniz umarım
Herif 3 ay alacağı kalan babeli göndermedi yav ne solbakkeni. Biri sponsor olmadan dinlenme tesisinde tuvalet parasını ödeyebileceğini düşünmüyorum.

Yola çıktığı adamların satışına uğradı. Gerçek yüzlerini bilse birçoğunu ekibine almazdı. Zaten 2-3 tane adam vardı bilinen biri şovmen rezan digeri de ışıtan. gerisi isimsiz random kisiler her yonetimde olduğu gibi bi işe yaramayan sektörlerinde belki tanınan insanlar. Ha bir de mason herif vardı adını bile unuttum
E camianın taşşaklı herifleri eşref hamamcıoğlu ile birleş diye buna baskı yapmadı mı? Buluşma gerçekleştirip sonra yine ağız burun büzüp trip atmadı mı? Eşref seçimi kaybetse bile buna projelerini paylaşmadı mı?
Kendi etti kendi buldu

E camianın taşşaklı herifleri eşref hamamcıoğlu ile birleş diye buna baskı yapmadı mı? Buluşma gerçekleştirip sonra yine ağız burun büzüp trip atmadı mı? Eşref seçimi kaybetse bile buna projelerini paylaşmadı mı?
Kendi etti kendi buldu
İste renktaş o ara yanındakilere güvendi pişmandır şimdi kendi etti kendi buldu evet. en büyük pişmanlığı da terimdir bence

Katıksız hain!

Paçalarından çapsızlık akan Dursun bile bunun karşısında diz çöküp tövbe ister!

İste renktaş o ara yanındakilere güvendi pişmandır şimdi kendi etti kendi buldu evet. en büyük pişmanlığı da terimdir bence
Terim güvenilmeyecek bir adam değil ki güvenirsin ama elinde her sene katıksız harcayabileceğin 20-30 milyon euron varsa güven tabiki en kötü ilk ikide olursun. Bunu taraftar biliyor koca camiadaki 20 tane adam mı bilmiyor.

Keza bu gençlik hamlesinin plan ve programının ilk sebebi terim değil Burak. Bunu kendisi de söyledi röportajda. Kendi etti kendi buldu.
Madem güvendin güvendiklerini harcadın şimdi kendini harcama vakti

Terim güvenilmeyecek bir adam değil ki güvenirsin ama elinde her sene katıksız harcayabileceğin 20-30 milyon euron varsa güven tabiki en kötü ilk ikide olursun. Bunu taraftar biliyor koca camiadaki 20 tane adam mı bilmiyor.

Keza bu gençlik hamlesinin plan ve programının ilk sebebi terim değil Burak. Bunu kendisi de söyledi röportajda. Kendi etti kendi buldu.
Madem güvendin güvendiklerini harcadın şimdi kendini harcama vakti
Gençlik olayı yalan renktaş hepsi gitse keşke

Allah'ın izniyle şu seneyi atlatırsak kulüp küllerinden doğacaktır muhtemelen. 2010-2011 gibi bir sezonu yaşadık resmen. Keşke yaşamasak ama bu kulüp ara ara dönemlerle her 10 senede bir aynı durumu yaşıyor.
Valla renktaş bu dönem para da harcadık, banka manka birliği diyorlar neyle kadro kuracağız seneye kimi ne kadara satacagiz inan bilmiyorum. Transfer Önerileri konusuna bir kadro yapayim dedim 2-3 kez Allah’a yalvardim ya

Valla renktaş bu dönem para da harcadık, banka manka birliği diyorlar neyle kadro kuracağız seneye kimi ne kadara satacagiz inan bilmiyorum. Transfer Önerileri konusuna bir kadro yapayim dedim 2-3 kez Allah’a yalvardim ya
Onu da campos düşünsün yav. Marcao'yu 30a kilitlesin 2-3 kendisi aldın. Tüm dünya illegalite peşindeyken bir biz mi dürüst olacağız.
Ayrıca herifin networku muazzam Fransa'dan kalkıp Türkiye 2.ligindekş yeteneği keşfedip kimseye belli etmeden söküp alıyorsa her türlü minimum parayla dehşet kadro kurabilirsin.
Psg'de falan acayip yetenekler var yav. 2 sene sonra birde kiralık sınırlaması olacak. Chelsea her sene 15 kişiyi kiralıyor. Barcelona var. Madrid var. Bitmiyor ki bir sürü altyapı var bunlar kendi seviyesi olmasa da senin seviyenin üstünde oyuncular yetiştiriyordur.
Düşünsene floryada mı eğitim daha mükemmeldir daha seçilmiş oyuncular vardır yoksa psg'nin mi

Onu da campos düşünsün yav. Marcao'yu 30a kilitlesin 2-3 kendisi aldın. Tüm dünya illegalite peşindeyken bir biz mi dürüst olacağız.
Ayrıca herifin networku muazzam Fransa'dan kalkıp Türkiye 2.ligindekş yeteneği keşfedip kimseye belli etmeden söküp alıyorsa her türlü minimum parayla dehşet kadro kurabilirsin.
Abdulkerim’i aldim ben 😂😂

Fakir Ali Koc.

Aziz Yildirimi Galatasarayin basina getirsen, ancak bu kadar kötü yönetir, hatta „bu kadari da ayip olur“ der ve daha iyisini yapar.

Lanet olsun secildigin güne de verilen lanet oylara da.

Gönüllü gitmiyorsun o vakit Mart da zorla gideceksin. Bir insan bukadar mi basarisiz olur? Neden baskanliktan önce isi gücü olmadi ortaya cikti. Buna birak sirketi Marketi emanet etmesin.

Geri
Üst Alt