Burak Elmas

şayet iyi niyetle komisyon gözetmeksizin kulübün profesyonelleşmesi için çalışıyorsa tebrik ederim. sportif direktör, campos hamlesi, her ne kadar yetersiz olsa da bjk, fb gibi t. direktörsüz kalmadan t. direktör getirmesi olumlu işlerden. ayrıca takdir ettiğim bir yönü de taraftara bakıp iş yapmaması. galatasaray taraftarı eskiden yapıcıydı, eleştirileri, müdahalesi takıma pozitif bir hava katıyordu ama artık kendi takımını baskıya alan bir güruha döndü.
bu sezonu kazasız belasız atlatırsak kendisinden umutluyum.

Takımda iki tane yabancı kaleci iki tane yabancı sag bek üç adet kullanılmayan yabancu ise yaramayan kanat oyuncusu var ama orta saha evlere şenlik sol bek in Ömer bayram orta sahada Taylan oynuyor goztepeye yenilmemen mucize Terim i yollayıp Terim in aynı mantığında oyun planında torrenti getiriyorsun yatacak yerin yok

Menajer ücretlerini açıklayacağı için kendisini eleştirenler var nedenini anlamadığım bir şeklide bu konuda bile eleştiriyor. Yahu menajerlere ödenen ücretleri açıklamasından neden şikayetçi insanlar anlamıyorum bu bundan sonrada yapılmalı hatta her sezon belirli bir tarihte o dönem ödenen paralarda açıklanmalı.

Morutsan olayinda bir sıkıntı olmasın menajer açıklama olayı ile Terime mi laf atacak yoksa Abdürrahim albayrak a mi göreceğiz yarın.
Düşman sayısı artacak belli Ki

Elmas, Torrentle sonuna kadar calisacakmis.

Sene sonunda butce yaratip kendi takimina kurulmasina izin verilmis.

Menajer ücretlerini açıklayacağı için kendisini eleştirenler var nedenini anlamadığım bir şeklide bu konuda bile eleştiriyor. Yahu menajerlere ödenen ücretleri açıklamasından neden şikayetçi insanlar anlamıyorum bu bundan sonrada yapılmalı hatta her sezon belirli bir tarihte o dönem ödenen paralarda açıklanmalı.

TFF bunu açıklamıyor muydu zaten. Cengiz 13,6 ödedik demişti. Bunlarda imza parası vs.‘ydi genel olarak. Davilla üzerinden oyunlar var vs diyorduk gerçi. Kılınç buna geçmişti bize gelmeden vs. Spor Gecesi’nde Falcao için 3 menajere ödeme yapıldı demişler. Yıldız futbolcu olduğu için garip gelmedi bana. Kulübe dinamit sokmuşlar ama garip bir iş değil, yanlış iş. Bir de Davilla’ya verilenlerde bir haltlar var demişler. Omar’da garipti. Menajer üstünden 2 milyon imza parası ödemiştik. Maaşları düşük göstermek için menajer parasını yüksek ödemişler. Donk’ta da aynı halt vardı. Biliyorduk bunları. Rahmetliyi bu yüzden eleştiriyorduk. Hatalıydı.

ama

Gündemimizin çok buna müsait olduğunu düşünmüyorum. Taraftar zaten bölünmüş, daha da bölünecek. Kavga ortamını alevlendirmekten başka bir işe yaramayacak bence. Kendilerini kurtarmak için zamanlama manidar geliyor. Nisan ortasını falan bekleyebilirdi. Rize maçı konuşacağımız yerde Belmas’ın açıklayacakları konuşuluyor.

TFF bunu açıklamıyor muydu zaten. Cengiz 13,6 ödedik demişti. Bunlarda imza parası vs.‘ydi genel olarak. Davilla üzerinden oyunlar var vs diyorduk gerçi. Kılınç buna geçmişti bize gelmeden vs. Spor Gecesi’nde Falcao için 3 menajere ödeme yapıldı demişler. Yıldız futbolcu olduğu için garip gelmedi bana. Kulübe dinamit sokmuşlar ama garip bir iş değil, yanlış iş. Bir de Davilla’ya verilenlerde bir haltlar var demişler. Omar’da garipti. Menajer üstünden 2 milyon imza parası ödemiştik. Maaşları düşük göstermek için menajer parasını yüksek ödemişler. Donk’ta da aynı halt vardı. Biliyorduk bunları. Rahmetliyi bu yüzden eleştiriyorduk. Hatalıydı.

ama

Gündemimizin çok buna müsait olduğunu düşünmüyorum. Taraftar zaten bölünmüş, daha da bölünecek. Kavga ortamını alevlendirmekten başka bir işe yaramayacak bence. Kendilerini kurtarmak için zamanlama manidar geliyor. Nisan ortasını falan bekleyebilirdi. Rize maçı konuşacağımız yerde Belmas’ın açıklayacakları konuşuluyor.
Adam bunu boşuna açıklamıyor ki bende bunu anlamıyorum aynı adamlar yönetimdeki kişilere menajerler üzerindenpara kazanacağını ima edecek paylaşımlar yapıyorlar "Sensibile daha önce menajerlik yapmış bana garip geliyor." gibi iddiaları atarken adamda bununüzerinde mneajer ücretlerini açıklayacağız bizim yaptığımız transferlerin de tüm belgelerini onayını kim vermiş- raporu kim vermiş- scout raporu vb. veriyoruz diyor. Ama mecvut yönetime böyle iftira atarken hiç sorun yok hatta yönetime sövülüyor ama yönetim ödenecek menajerlik bedellerini açıklayacağız deyince hop yine yönetimi eleştir. Bu bana doğru gelmiyor hatta ikiyüzlülük olarak geliyor. Haluk Yürekli ile yanındaki Gökhan Dinç elinde belge olmadan nasıl böyle imalar yapıyordu acaba. Ki burada birisi de suçlanmayacak ki sadece şu menajerlere şu paralar ödendi diye bir açıklama olacak muhtemelen yani birisi suçlanmayacak yüksek ihtimal. Adam bunu da isteyenler olduğu için transfer sezonun sonunda bunu açıklayacağız dedi.

Adam bunu boşuna açıklamıyor ki bende bunu anlamıyorum aynı adamlar yönetimdeki kişilere menajerler üzerindenpara kazanacağını ima edecek paylaşımlar yapıyorlar "Sensibile daha önce menajerlik yapmış bana garip geliyor." gibi iddiaları atarken adamda bununüzerinde mneajer ücretlerini açıklayacağız bizim yaptığımız transferlerin de tüm belgelerini onayını kim vermiş- raporu kim vermiş- scout raporu vb. veriyoruz diyor. Ama mecvut yönetime böyle iftira atarken hiç sorun yok hatta yönetime sövülüyor ama yönetim ödenecek menajerlik bedellerini açıklayacağız deyince hop yine yönetimi eleştir. Bu bana doğru gelmiyor hatta ikiyüzlülük olarak geliyor. Haluk Yürekli ile yanındaki Gökhan Dinç elinde belge olmadan nasıl böyle imalar yapıyordu acaba. Ki burada birisi de suçlanmayacak ki sadece şu menajerlere şu paralar ödendi diye bir açıklama olacak muhtemelen yani birisi suçlanmayacak yüksek ihtimal. Adam bunu da isteyenler olduğu için transfer sezonun sonunda bunu açıklayacağız dedi.

Yani onların yaptığı zaten adilik ama bu açıklanacak ücretlerin %80-90’ı zaten medyaya yansımıştı. Birçoğunu imza parası niyetine vermişlerdi, bir bölümünü de düşük maaş gösterip takdir kazanmak için. Belki vergiden yırtma durumları da vardır. Oraya çok girmeyelim ama %40’a çıkan vergiden bu yolla kaçmış olabilirler. Bir anda menajerlik ücretleri tavan yapmıştı zaten. Sıkıntı olduğu belli. Ayrıca menajerlik ücretleri tüm dünyada bir sorun oldu. FIFA bile çözüm için uğraşıyor ama getiremedi. En büyük fiyasko Neymar transferiydi.

Şimdi başka bir gerginlik başlayacak, benim canımı sıkan bu. Yoksa önceki yönetimin yaptığı hataları iyi takip eden herkes biliyordur.

Menajer ücretlerini de şeffaf şekilde açıklarsa benden bir artı puan daha alacak. Zaten daha önce menajerlerle değil direk kendim iletişimde bulunacağım diyerek bu soruna biraz ışık tutmuştu.

Genel gidişatını beğeniyorum. Umarım seneye getirdiği çalışanların başarılı işler yaptığı ve Galatasaray’ın şampiyonluğu aldığı bir yıl olur. Yoksa üçüncü seneyi göremez. Eğer şampiyonluğu alırsa Galatasaray’ın uzun yıllar bu lige damga vuracağı bir sürece girebiliriz çünkü lig ama özellikle de şampiyonluktaki rakipler çok kötü.

Nispeten negatif baktığım bir Başkan adayıydı, pozitif bir sürpriz oldu.

Gene polyanacılar gelmiş.
Bu taraftarlardan hiçbir halt olmaz.Doğal olarak bizdende hiçbir halt olmaz.
Dünyanın en rahat işi Galatasaray başkanı olmak.istediğin kadar fiyaskoya imza at küme düşürmedikden sonra hiçbir halt olmaz.Şu burak denen adam bile hala savunuluyor.İki,üç maç galip gelinsin tapar bu iş bilmez taraftarlar.
Zaten sucukcular istemeye istemeye bir kere sözde tepki gösterdiler.
Böyle taraftarların,eski yeni hiç farketmez başkan ve yöneticilerin artı
fatih terime ne söylesek boş.
Bunların alayı sözde Galatasaraylı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ajans 1905'teki beyaz dayı kudurmuş durumda bu toplantıdan dolayı. Azılı bir şekilde eski yönetimi savunuyor. Nedir bu telaşın sebebi? Acaba Burak Elmas'a basından organize saldırının sebebi belirli yerlere maddi bağlantıların kesiliyor olması mı?

büyük başkan gene galatasaraylıyı galatasaraylıya kırdıracak. en yakın örneği gö.tepeli başkan yardımcısı gibi düşman heriflere sesini çıkarmaya cirmi yetmez

Galatasaray’in haklarini savunmayan ve camia’ya acik acik operasyon cekildiginde uc maymunu oynayan adamdan bize baskan olmaz. Istikrardan yanayim ama maalesef karakter olarak bize uygun bir baskan degil. Cogu taraftar gibi ben de kendisini destekledim ve yanildim. Daha dogrusu hayal kirikligi oldu.

Bugün voleybolda play offlara kalmak için çok önemli bir maçımız vardı.2. set 23-23ken BARİZ içerde olan topta sayımızı vermediler ( Ezelin kör annesi Meliha bile içerde derdi) üstüne haksız bir top taşıma sayısı verildi.Sonuçta maçı kaybettik.

Her branşta bizi nasıl ezdirmeyi başarabilirsin ya.Bu insanların emeklerini korumak zorundasın!

haterlık yapıcam diye haterlık yapanları ve yapılan doğru işlerden adamcılık yapıcam diye kıvıranları ben gs'li asla demem anca bukelemunspor karaktersizsporludurlar

Geri
Üst Alt