Burak Elmas

Bu herif ibra edilirse Ali Koç'lu Fenerbahçe gibi olacağız muhtemelen bu kadarı da olmaz heralde dediğimiz ne varsa yaşatacak bize. Bu da burda dursun.
Umarım genel kurul gereğini yapar diyeceğim ama pek umudum yok muhtemelen ibra edilir. Maalesef başka işler dönüyor adam ibra edilsin diye resmen kulis çalışması yapılıyor.

En büyük hatası "yapılanmaya" Fatih hocayla başlaması oldu. Madem Campos'u danışman yapacaktın, sportif direktör getirecektin 25 milyon euro harcamadan önce yapacaktın bu işi. Fatih hoca da ayrılınca tek sorumlu kendisi kaldı
Kendisi Fatih hoca sayesinde geldi renktaş, yoksa Hamamcıoğlu seçimi kazanmıştı. Bakma şimdi düşman olduklarına hocanın medyadaki adamları her gün poh pohluyordu bunu. O yüzden plan proje gibi şeyler yalan. Adam ağır palavracı.

Kendisi Fatih hoca sayesinde geldi renktaş, yoksa Hamamcıoğlu seçimi kazanmıştı. Bakma şimdi düşman olduklarına hocanın medyadaki adamları her gün poh pohluyordu bunu. O yüzden plan proje gibi şeyler yalan. Adam ağır palavracı.
Haklısın, Fatih hoca sayesinde kazandığı doğru. Proje konusunda ben de aynı fikirdeyim. Daha fazla harcama fırsatı vermeden kurtulmak lazım

Bu adam ne diyorsa tersini yapsak şu an şampiyon olurduk

Benim şu güne kadar gördüğüm en kötü Galatasaray’ın başkanı. Daha kötüsünü gören oldu mu bilmiyorum ama inat etmeyip istifa etmesi hem kendisi hem de Galatasaray için en iyisi olacak.

2 galibiyet görünce nasıl sıkıştırdı ama tv yayınını araya

And the Oscar for the worst chairman goes to

Hiçbir beklentim yok. Gelişi güzel izlemekteyim.
+
Uzun süredir takımı takip de etmiyorum, maç da izlemiyorum. Lakin bu adamdan gerçekten bir gram beklentisi olan varsa veya olduysa, üzücü. Keşke her şeye sizin gibi bakabilsek.

İbrasızlık ödül gibi kalıyor bizi getirdiği noktaya bakarsak. Galatasaray ismini kullanmayı yasaklamalı bununla ışıtana. Rencide edilmeliler kurulda.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Geri
Üst Alt