Burak Elmas

Sen bu başkanlığa gelmiş dursun denen yağlı surattan sonra 2.hainsin. Bu kadar ağır konuşuyorum. Sezon başı 2-3 gaz alıcı konuşmalar yaptın kulağın çekilince suspus oldun. Madem bu gücü gösteremeyecektin niye başkan oldun. Galatasaray bu sezon kadar doğrandığı başka sezon yok. Git kankan koç ile yatlarda takıl seni sefil herif.

her şey bi kenara sadece pulgar transferinden dolayı o koltukta 1 dk daha oturmamalı

Güncel sıralamaya bakınca ne hissediyorsun acaba

Bugün Kerem'in ayağına bir şey olsaydı görürdüm ben seni.Evet bu da sana yazar.Hakeme müsaade ettirmeyeceksin.

İbra edilmemeli..

FNMdpK_X0AgRq1z
Salla anasını satayım yalanciyi dikmiyorlarya

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas bu işten her türlü karli cikti. Burak elmas gelirken ben acayip basarili olurum diye dusunmemistir bence. Adam zaten o koltuk için cok düşük profil. Ama koltugun verdiği imkan ile barca baskani ile görüştü, cumhurbaşkanı ile görüştü, network yapti. Bu herifin Galatasaray cok da umrumda degil. Geldi ve reklamini yapti, reklamin iyisi kötüsü olmaz, itibari olmayan biri itibar kaybetmez.

İbra edilirsen biz bittik resmen yav seni görev süren bitene kadar çekmeyiz inşallah.

Geri
Üst Alt