Burak Elmas

Çok büyük oyuna geldik :D
Milyonlarca taraftarı olan bir camiayı nasıl bu şekilde kandırır aklım el vermiyor, buna oy veren binlerce kişi nasıl oyuna geldi, nasıl anlamadilar bu adamın yalanci olduğunu desteklemeden önce olacak iş değil, nasıl araştırmadılar kim olduğunu. Ben dahi kandım herkes gibi bunu destekledim seçim zamanı mal gibi. İyi algi yaptı ama medyayı satın aldı iyi kerizledi milleti helal olsun ne diyeyim tam bir politikaciymis ama öyle ya da böyle gidecek başka yolu yok.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas bu işten her türlü karli cikti. Burak elmas gelirken ben acayip basarili olurum diye dusunmemistir bence. Adam zaten o koltuk için cok düşük profil. Ama koltugun verdiği imkan ile barca baskani ile görüştü, cumhurbaşkanı ile görüştü, network yapti. Bu herifin Galatasaray cok da umrumda degil. Geldi ve reklamini yapti, reklamin iyisi kötüsü olmaz, itibari olmayan biri itibar kaybetmez.
İhale almak için Galatasaray'ı kullandı diyorlardı yalan doğru bilmiyorum para cukkalamak için aç karnını doyurmak için Galatasaray'a başkan oldu diyenler vardı

Tarihimizin gördüğü en kepaze başkanımızdır kendisi. Galatasaray hiç bu kadar küçük düşürülmemişti kendisi bunu başardı, defolup gideceği günü iple çekiyorum

Tarihimizin gördüğü en kepaze başkanımızdır kendisi. Galatasaray hiç bu kadar küçük düşürülmemişti kendisi bunu başardı, defolup gideceği günü iple çekiyorum
Altımızda sadece iki takım kaldı Giresun ve Altay ikisinden birini kesin geçmeliyiz iki takımda bizi geçerse geçmiş olsun tarihimizde ilk kez takımı küme düşüren başkan olarak anılacaktır kendileri yıllar sonra bile

campos ve sensible devam etse bari yeni yönetim gelirse,nası pazarlayacaz eldekileri

Şu takıma artık adam akıllı bir başkan çıkartın ya anasını satayım çok mu zor nereden buluyorsunuz bu Burak Elmas denen, Dursun Özbek denen vasıfsız tipleri mumla mi arıyorsunuz. Kırk yılın başında bir Mustafa Cengiz çıkar başkan gibi başkan Galatasaray için canını dişine takar onu da yok Fatih Terim'le yok Ali Cengiz oyunlarıyla ala vereyle dalavereyle gönderdirsiniz yazıklar olsun size 30 milyon taraftarı olan kulübuz diye geciniyorsunuz bir de

j6cz6aq.png

Geri
Üst Alt