Burak Elmas

Şanlı Galatasaray'ımızın bu şahsın elinden bir an önce kurtarılması için duacıyım.

derhal seçime gidilmeli. yakın tarihimizin en kötü sezonunu yaşatan yönetimin istifa etmesi gerekir.

Cumartesi gelecek olası bir ibra edilmeme kararı Galatasaray'ın orta vadede bekası için bir dönüm noktası olacak.

Sen gönderme bakalım torent denen adamı dayak yiyerek gideceksin burak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftar olarak ibra olayının dışında kalalım. İstifaya davet etmek bir hak ama ibra olayını bunun dışında bırakalım. Üyeler karar versin. Her ne kadar gitmesini istesem de eğer ibra oluyorsa yerine gelecek isimler BElmas’tan da kötüdür zaten. Biz karışmayalım.

İbra olmayıp gitmesi istediğim bir olay değil bu arada. Kendi isteğiyle seçim kararı alması olumlu olur.

İbra edilmeyeceğini düşünüyorum muhtemelen üyeler açık ibra yerine kapalı ibra yapılmasını isteyecektir orada da ibrasızlık çıkma ihtimali bence %51'den fazladır. Açık ibra'da ibra edilsin diyenler kapalı da ne verecekleri gözükmeyeceği için rahatlıkla ibra etmeyebilirler.

ne sacmaliyorsun lan sen

sjwlere sarilmis simdi de moron herif

3 yılı doldurması gerekiyor. Futbol takımının kötü gidişatının etkisiyle bazı mevzuları sarpa sardırdığı doğru olsa da genel anlamda koyduğu rotayı doğru buluyorum. Campos iş birliği ile birlikte belli bir transfer ağına bizi sokabilirse futbolda da başarı gelecektir. Bu sezon kadro mühendisliğindeki hatalardan çok çektik. Ancak maddi anlamda karanlık günlerin gelip çattığı günlerde yaptığı hamleleri doğru buluyorum. Zamanla faydasını göreceğiz. Hiç bir şey bir anda olmuyor. Biraz zamana bırakılmalı ve nefes almalı şu kulüp.

1647947203375.webp

Ibra konusunda bi sorun yasayacagini sanmiyorum

Turk futbolu maganda heriflerin hukum surdugu bir alan. Bu yıllardır böyle, eskiden degistirebilecegimizi dusunurdum, sonra gordum ki degişmez bu alan ezelden beri böyle. Belmasin ekibinde boyle biri yok, kendisi de boyle biri degil.

Soyledigim şey aslında iyi bir sey dğl ama ortam bu maalesef. Bu ortamda ya çok akıllı hareket etmeniz, hazir cevaplarinizin olmasi lazım, ya da maganda mı, kabadayı mı artık adına her ne diyorsanız öyle olmak veya öyle birilerini listede bulundurmak lzm. Biz en son bi üstadı konusturuyorduk, kamera dilleyip duruyordu. Üzerler bizi tabi boyle olursa

+ cok iyi bi basin sözcüsü lazım, taraftarin dilinden anlayacak, onlari yonlendirebilecek biri. Burada cok acik veriyor mesela.

Terim kendisini yukaridaki ortamdan koruyan bi kalkandı, artik yok ve kendi başa çıkmalı bu ortamla.

Geri
Üst Alt