Burak Elmas

Yav bu zatın validesi Terim ile ilgili twitter'da veryansın ediyordu daha sonra hoca çıkıp benim tek hatam bazılarının ailesi ile veli toplantısı yapmamaktı demişti hohahahah

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Gs camiasına giren bir kripto olma ihtimali var mıdır acaba bunun.

Burak Elmas: "Niye Torrent'i getirdim. Anlatayım. Ligden kopmuştuk. Ben yeni sezonu düşündüm. Dünyada en büyük birkaç ligde başarılı olmuş birkaç teknik direktör sistemi var. Biri Klopp. Biri Guardiola.

Ben şahsen Guardiola ile görüştüm. Bana 'Torrent'in futbol bilgisi çok iyi. Oyuncu gelişimi konusunda çok iyi. Eğer teknik direktör olmak istemese hala baş yardımcım olurdu' dedi. Torrent bana sunum yaptı. Barcelona'dan çok başarılı yardımcılar getirdi. Çok başarılı bir ekip vardı.

Kişilere, yönetimlere, başkanlara bağımlı olmayan profesyonel departmanların kurulması. Planımız buydu. Ancak sabır yoktu. Fatih hoca sonrasının getirdiği baskı. Takımın da o dönem özgüveni yoktu."

O dönem kızan şimdi tşk edenler var demiş ama o dönemde teşekkür mesajları alıyorum diyordu sürekli yav durduk yere neden yalan söylüyor acep

Şu zamanda böyle açıklamalar yapması aslında kimin maşası olduğunu çok belli ediyor.
İyi ki o sezon 13. Olmuşuz 2. Yada 3. Olsaydık başkanlığa devam edebilirdi bu satılmış

Siyasette de medyada da mevcut bunun gibi kullanışlı tipler. Saçma sapan, zamansız çıkışlarla ortamı gerer gerçek gündemi perdelerler. Tekrar yönetime aday olmayacağım diyorsun zaten seçim yok, konuştuğu şeyleri daha önce duyduk zaten. Ne için çıktın? Ne başardın? Ne elde ettin? Osuruk...

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Faydasından çok zararı var. Kovuldu gitti hala zarar veriyor kulübe.

Geri
Üst Alt