burak elmas'ın günümüze uyan tweetleri

Adam baskan olduktan sonra buraya eski tweetlerini getirmenin anlamini cozemedim. Oncesinde yapsaydiniz ya ? Okudukca "bu ne lan" diyorum.

Adam baskan olduktan sonra buraya eski tweetlerini getirmenin anlamini cozemedim. Oncesinde yapsaydiniz ya ? Okudukca "bu ne lan" diyorum.
Başkan olduktan sonra Psv maçlarında Muslera hatalı oynayınca eski tweetleri Twitter'da gündem oldu.Sonra Cicaldau-Morutan transferinden sonra Romanyalı oyuncu tweetleri gündem oldu.Keşke daha önceden gündem olsaydı da belki destekleyen az olurdu ve seçilmezdi..

Başkan olduktan sonra Psv maçlarında Muslera hatalı oynayınca eski tweeti Twitter'da gündem oldu.Sonra Cicaldau-Morutan transferinden sonra Romanyalı oyuncu tweetleri gündem oldu.Keşke daha önceden gündem olsaydı da belki destekleyen az olurdu ve seçilmezdi..

Yok benim terchimi cok etkilemezdi acikcasi. Geri kalan baskanlar bundan "fazlasi" degiul. Ben sadece kendi adima "en azindan hazirlanirdik" diyorum. Yoksa kotunun iyisi oldugu cok asikardi, en basindan beri. Bunu da belirttik. Boylesine sacma olacagini ise ummuyordum. Ama katiliyorum.

Twitter fenomeni olan şahısların futbolda yönetici olması yasaklanmalı.

Ben atabilirim çünkü boş beleş bir hayat sürüyorum, herhangi bir iddiam yok bir mevkide şu an.

Ancak bu işlere gireceksen, 10 kere düşüneceksin.

En azından şunları temizlemeden aday olmayacaksın.

Gelirken bir daha sosyal medyada yönetici istemiyorum dedin, o sözünü bile tutamayıp, kulübün resmi hesabını şahsi sosyal medyana çevirdin.

Üzerine hala kullanıyorsun, yöneticinin biri Afrikada safari yapıp şiir yazıyor bizonlara fısıldayarak.

Diğeri banka köşelerinde karşı cinsi görünce ahlaki ikilemler arasında gidip geliyor zihninde.

Geri
Üst Alt