- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
Ünsala ayıp ettim pişmanımtehditlere baş eğmeyen
ırkın evlatlarıyız biz
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsala ayıp ettim pişmanımtehditlere baş eğmeyen
ırkın evlatlarıyız biz
Bunu atman hem seni hem tavrını belli etti
canımsınBunu atman hem seni hem tavrını belli etti
Bana yazmazsan sevinirim modsun engelleyemiyorum
Başkan olduktan sonra Psv maçlarında Muslera hatalı oynayınca eski tweetleri Twitter'da gündem oldu.Sonra Cicaldau-Morutan transferinden sonra Romanyalı oyuncu tweetleri gündem oldu.Keşke daha önceden gündem olsaydı da belki destekleyen az olurdu ve seçilmezdi..Adam baskan olduktan sonra buraya eski tweetlerini getirmenin anlamini cozemedim. Oncesinde yapsaydiniz ya ? Okudukca "bu ne lan" diyorum.
Başkan olduktan sonra Psv maçlarında Muslera hatalı oynayınca eski tweeti Twitter'da gündem oldu.Sonra Cicaldau-Morutan transferinden sonra Romanyalı oyuncu tweetleri gündem oldu.Keşke daha önceden gündem olsaydı da belki destekleyen az olurdu ve seçilmezdi..
Öncesinde işleri kalmadı da Burak Elmas’ı mı konuşacaktı millet.Adam baskan olduktan sonra buraya eski tweetlerini getirmenin anlamini cozemedim. Oncesinde yapsaydiniz ya ? Okudukca "bu ne lan" diyorum.
Başkanımda düşen takımları belirliyor. Yürüyen Vizyon

Şundan bi kurtulsak bizi güzel günler bekliyo da istifa etmez bu ibra edilmemeli..Başkanımda düşen takımları belirliyor. Yürüyen Vizyon
Galatasaray Bir His Takımıdır.