Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

döndük dolaştık bizi terim hegemonyasından kurtaracak bir başkana muhtaç kaldık ha natokafanatomermertaşlar. terim giderse cocu'ya şans verelim derim ya da erol bulut da olabilir, ülke futbolunu iyi biliyor.

O zaman hazır ol Burak'çım kötü gitmeler başladığı zaman ilk sen ve yönetimin suçlanacak.
Desteğimi çekiyorum kendisinden, Eşref Bey'i destekliyorum an itibariyle.

tam terime göre bir başkan profili terim seni maymun edecek göreceksin bakalım sen ne kadar dayanabileceksin o ayrı konu

Yahu hoca bilmiyor mu bu sezon olasi basarisizlikta kalmayacağını.. kendisi istifa eder zaten amma kafa utuledi bazıları ya..

Gidisat kotu mu istifa eder gider bu kadar basit.

Terim gibi bir degere sahibiz elbetteki camia olarak yaninda durmak zorundayız. Bu adam sampiyon tayin edilmis jimnastikcilerrle aynı puanda ligi bitirdi kendisine her koldan uygulanan mobbinglere rağmen.. ne yapalim cigeri 5 etmezlere yem mi edelim? Istedikleri bu zaten terimsiz Galatasaray.

Burak elmas gayet yerinee ve dogru bir aciklama yapmis.

adamlar anahtarı veriyor da hoca almıyor. keşke alsa da galatasaray sadece kulübede değil, masada da şanına layık şekilde yönetilebilse.

umarım yeni sezon hazırlıkları teknik direktör gözetiminde yapılmaz
böyle saçmalık mı olur
oldu olacak klübü adama armağan edelim

Arkadaşlar biz birlik olmalıyız. Mesele Terim düşmanlığı veya Terimsporluk değil.

Mustafa ne kadar yanlış açıklamalar yaptıysa bu da yanlış.

Şimdi 1 aylık takım çalıştırıp tazminat kovalayacak adam Galatasaray'ı çalıştırmak ister. Açıklamayı son derece yanlış buldum.

Ne demek getirilmiş kişinin sözleşmesini iptal edecğim. Tazminatı da cebinden ödeyecek misin Burak Başkan.

Ha Mustafa denen kişi en haksızı 20 günü kalmış adam başkan adaylarının tavsiyesini dinlemiyor.

Burak Başkan da getirilmiş kişiyi yollayacağım diyor.

Olan gene Galatasaray'a olacak.

Halbuki Mustafa çıkıp evet hocayla sorun yaşadık ama kol kırılır içeride kalır hocamız gelsin zaten benden sonrakiler de onu istiyor demeliydi.

İşte o yüzden Mustafa denen kişi en hatalısı.

Geri
Üst Alt