Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

Mesele sadece Terim değil kendinizi Burak Elmas yerine koyun başkan oldunuz ve önceki yönetim giderayak başka hoca ile sözleşme imzalamış. Kim ister bunu? Ben Burak Elmas olsam aynı açıklamayı yapardım burada resmen yetki gaspı yapılmak isteniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan feyz almış :asd:

Hiçbir başkan adayı da Fatih Hocayla çalışmayacağız demedi ilginç olan o. Seçim gibi rekabet ortamında biri Fatih hocaya karşı olanların oylarına talip olmak için bunu yapabilirdi.

Senden bişey olmaz da şimdiden ipleri kaptırmasaydın iyiydi

Fatih Hoca’yi takimin basinda görmek istiyor tamam dogru bir karar olabilir ama secime kadar 1 haziran dan sonra mevcut yönetim herhangi bir teknik direktor’le sözlesme yaparsa göreve geldigimiz anda Bunu iptal edecegiz demek amatörlük

Nereye iptal ediyorsun kagida dökülmüs Kapi gibi sözlesme var kulubun parasini mi savuracak

Hayal satmaktan vaz gecmeli

adam haklı çünkü mevcut yönetim nasıl şartlardan dolayı emaneten bakıyorsa takıma fatih hoca da seçime kadar emaneten bakmalı. sonra gelen başkan devam edip etmemeye karar verir. şuanki b.kluğun sorumlusu mevcut yönetim, 19 haziranda seçim mi yapılır.

Hiçbir başkan adayı da Fatih Hocayla çalışmayacağız demedi ilginç olan o. Seçim gibi rekabet ortamında biri Fatih hocaya karşı olanların oylarına talip olmak için bunu yapabilirdi.
Üyelerin %80 i hocayı destekliyor sebep bu.

Burak Bey o makamın ağırlığını bilerek geldiğinizi umuyorum seçime.
Projeleriniz ve aylardır çalışmanız nedeniyle sizi önde görüyorum ancak Terim isminin ağırlığı altında ezilecekseniz gelmeyin yetti yönetim-Terim çatışmaları

Fatih Terim bunu yer o kadar söyluyorum, böyle bir aciklama yapan adam Fatih Terime hic birsey yapmaz yapamaz!

Geri
Üst Alt