Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

Mustafa Cengiz seçime girse kazanamayacağı kesin gibi, niye o zaman gelecek yönetimin işine burnunu sokuyor sen gittin kafana göre bir adam getirdin takımın başına sonra yeni yönetim geldi bu hocanın mesuliyetini niye yeni yönetime yüklüyorsun ? Burak Elmas'ı desteklediğimden değil ama bu bahsettiğim olayı kabul eden var mı ?

Fatih Terim düşmanları sayfaya doluşmuş. Hoca gitse kimi istiyorsunuz çok merak ediyorum.
Yaw neyi merak ediyorsun?

Bu takım hocasız şampiyon oldu.parasinin hakkını verecek futboldan anlayan herhangi birini getir şu çapsız ligde seni Nisan ayında şampiyon yapar

Elemanın evlat ve ayak tenisi sevdasına rağmen averajla şampiyonluk verdik o derece rezil bir lig var.

Başkanlık makamı ağırlığına yakışmayacak kişi.Terim höt derse susacak adam bize başkan mı olacak.

Yaw neyi merak ediyorsun?

Bu takım hocasız şampiyon oldu.parasinin hakkını verecek futboldan anlayan herhangi birini getir şu çapsız ligde seni Nisan ayında şampiyon yapar

Elemanın evlat ve ayak tenisi sevdasına rağmen averajla şampiyonluk verdik o derece rezil bir lig var.
Ornek ver kim yaptı mancini mı? Kim rijkaard mı ? Şöyle ya su adam de bana fii tarihinde ki gerets mı diyeceksin?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz seçime girse kazanamayacağı kesin gibi, niye o zaman gelecek yönetimin işine burnunu sokuyor sen gittin kafana göre bir adam getirdin takımın başına sonra yeni yönetim geldi bu hocanın mesuliyetini niye yeni yönetime yüklüyorsun ? Burak Elmas'ı desteklediğimden değil ama bu bahsettiğim olayı kabul eden var mı ?
O zaman çengiz geçen haftalarda Muslera ile de sözleşme uzatmasaydi hatta Marcao ile de görüşme yapmasaydi.

Belki gelecek yönetim veya yeni hoca bu oyuncuları istemeyecek !!?

Kimseyi destekledigim yok,Kim baskan olursa olsun Cengizden iyi olacagi belli.Sirf hocayi sevmiyorsunuz diye Takkma ihanet eden adami destekliyorsunuz
Ben cengizi sevmem ama hocayida sevmem bu demek degilki ben gidip sirf hoca ile arazi kötü diye cengizi destekliyecegim, en berbati dursundu ondan sonra benim icin canaydin ve cengiz gelir. Biri hirsiz digeri capsiz öbürde dengesizdi. Ama burakin bu aciklamasi resmen beni secin hoca ile devam edecegim bende bunun sayesinde baskan olurum firsatciligi var.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman çengiz geçen haftalarda Muslera ile de sözleşme uzatmasaydi hatta Marcao ile de görüşme yapmasaydi.

Belki gelecek yönetim veya yeni hoca bu oyuncuları istemeyecek !!?
Söylediğin isimlerle sözleşme uzatılmasının camiada ki yansımasıyla 1 ay içinde gidecek yönetimin seçeceği hocanın yansıması bir olmaz. Mevcut durumu iyi analiz etmek lazım, transferlerde ki başarısını hoca seçiminde de yaparlarsa o gün konuşulacak mevzu bahsettiğim olay olacak.

bu gerizekalıca galatasaray'dan para çalma geyiğini kim başlattı bilmiyorum ama ispatlayamayacağınız şeyler üstünden karalama yapıp insanları hırsızlıkla ilişkilendirmek büyük terbiyesizliktir. hangi galatasaray başkanı-yöneticisi koltuğa oturduğundan daha zengin kalkmış? madem bu kadar para vardı, 4 yıl önce dursun'un karşısına niye güç bela mustafa cengiz yönetimi çıkabildi? neden canaydın'a 1 tane bile düzgün muhalefet gelmedi? şu desteksiz sallamaları bırakın artık.

Her sene ölüm guruplarından çikmak > her sene şampiyon olmak (zaten iki senedir avrupada avaraj ligde şampiyon veren takimiz)
Her sene ölüm gruplarından çıkmak için şampiyon olman gerekiyor dostum sana anlatmamışlar bunu . Ayrıca ölüm grubundan çıkartan bi hoca söyle bana ? Mancini dışında o kadroda direk Fatih terim kadrosu başka ?

Geri
Üst Alt