Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

Bu herif seçilirse Ali koç'tan daha beter bir performans göstererek Galatasaray tarihine geçecek.Fatih hoca her gelen başkanla sorun yaşıyor.Demek ki sorun hocada.Emekli olsun ya da başkan olsun artık.

Her sene ölüm gruplarından çıkmak için şampiyon olman gerekiyor dostum sana anlatmamışlar bunu . Ayrıca ölüm grubundan çıkartan bi hoca söyle bana ? Mancini dışında o kadroda direk Fatih terim kadrosu başka ?

Olman gerekmiyor, avaraj takimi olmıyacan bir, sacma sapan transferler yapmayacan iki. Bizim takim ELde bile tokat manyağı oluyor yani şampiyon olman gerekmiyor her sene bunun için.
Mancini’ye laf atıp kim ölüm gurubundan çıkarmış diyorsun ? Ft sneider yerine kaka istiyordu ona ne demek gerek ?

Olman gerekmiyor, avaraj takimi olmıyacan bir, sacma sapan transferler yapmayacan iki. Bizim takim ELde bile tokat manyağı oluyor yani şampiyon olman gerekmiyor her sene bunun için.
Mancini’ye laf atıp kim ölüm gurubundan çıkarmış diyorsun ? Ft sneider yerine kaka istiyordu ona ne demek gerek ?
eeee sorun ne kakayı istemesinde ? O istediği dönemde kakayı kim istemezdi ? Sen Türkiye'de gerçekten de 2.olmanın başarılı olduğunu düşünüyormusun adamı yerler yerler, doğru mu yanlış tabii ki ama yerler.
Bende diyorum ki bir çok başarıya imzası olan adamı istemeyip başka adam istemekde aynı o yiyenlerden olacağınızın göstergesi.

Mancini sampiyonlar liginde juveli realli gruptan cikmistir. Ertesi sene o juventus sampiyonlar ligini almistir. hemen hemen ayni kadroyla. Turkiye kupasinida aldi yamulmuyorsam
Eeeee ona göre FT de çeyrek final oynattı , ee o zaman FT de uefa aldırdı Super kupa aldırttı. Manciini başarılı ama Ft başarısız mı oldu şimdi ?

Açın bakın terimi tüm sezon boyunca ne kadar fazla eleştirdiğimi göreceksiniz. Ancak, şu an seçim tarihi itibari ile olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Yönetim yok, td yok transfer yok bir biçimde temmuzu mu bekleyelim. Temmuzda gelecek td ne zaman takımı tanıyıp ne zaman transfer yapacak. Normal bir dönem olsa terimin hemen bırakması yada gönderilmesini istiyordum isterdim ama çok sıradışı bir dönemdeyiz ve geç kalırsak seneyi de kaybedeceğimiz açık değil mi. O kötü durumdan daha iyisi herşeye rağmen terimle devam etmektir, maalesef şartlar bu, kötünin iyisi bu ve başka mantıklı bir seçenek yok. Bunu anlamak zor olmasa gerek.

Ayrıca, "yönetimsiz bu hassas dönemi terim yönetsin, td olarak onu istiyoruz zaten" diyen bir adamın terimin altında ezileceğini, pasif kalacağını vs neye dayanarak söylüyorsunuz, bu anlamı nasıl çıkarıyosunuz.

2 sene sonra göreceğim bunları elmas ve terim büyük bir enkaz bırakınca, terim için hava hoş kaçar menajer damadıyla bodrum da keyfine bakar bakalım bu sefer nereyi satacaklar ada mı yoksa mustafa cengiz in kurtardığı florya mı batıracakları bariz belli terim olduğu yerde zarar vardır, Umarım şu kulüp körfez yada asya sermayesine satılırda bu kahvehanevari adamlardan kurtuluruz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adamı destekleyenler 2018 mayıs henüz doğmamış olan kişilerdi galiba

HAHAHAHAH hamza cevat diyorsun hamza dediğiniz adam evlatçı diye göndertmediniz mi zamanında ? transfer yaptırıp boş boş adamları cağırmadı mı
Yaw ben hamza'yi getirip imza mi atalım dedim :)

Düşün artık Hamza ile bile 3 kupa aldı bu takım hocasız bile şampiyon oldu eleman yerine kim gelirse gelsin azıcık futbolu bilse fark yaratır diyorum sen ne diyorsun

Her sene ölüm gruplarından çıkmak için şampiyon olman gerekiyor dostum sana anlatmamışlar bunu . Ayrıca ölüm grubundan çıkartan bi hoca söyle bana ? Mancini dışında o kadroda direk Fatih terim kadrosu başka ?
FT de iki kere Tudor'un kadrosu ile şampiyon oldu o zaman.

Yaw ben hamza'yi getirip imza mi atalım dedim :)

Düşün artık Hamza ile bile 3 kupa aldı bu takım hocasız bile şampiyon oldu eleman yerine kim gelirse gelsin azıcık futbolu bilse fark yaratır diyorum sen ne diyorsun
Fark yarattığı için mi teneke bağlayıp gönderdi taraftar diyorum ? Tutturmuşsun ayak tenisi diye yav arkadaş kaç defa antreman izledin basına açılan bölümde bu adam taktik mi çalışsın ne yapsın ? Yani futboldan azııck anlıyorsan zaten FT teknik bilmiyor taktik bilmiyor demezsin. Ben FT harikalar yaratıyor da demiyorum yanlış anlaşılmasın bu çakalların olduğu yerde tek dik durabılecek takımı ayakta tutabilecek adam diyorum.

Mancini ŞL'de takımı gruplardan çıkarınca FT'nin kadrosu oluyor ama ligde şampiyon olamayınca Mancini şampiyon yapamamıştır deniyor. O da güzel hikaye.

Ulan ne karaktersiz ciktiniz Terim efendi unal aysal ya Galatasaray ya Milli takim dediginde 2 kat ucret icin uc ay once dunya laf ettigi Demiorenin yanina kosa kosa gitmedimi ?

adam baskan yeni hoca buldu bence yanli yeni yonetim gelene kadar hoca alinmamali ama diyelim aldi sende yanlisa yanlisla karsilik verip sozlesme yapilmis adami kapinin onune koyup tazminatini klubemi odeteceksin

Bu capsizlari baskan secenin ben aklina sasayim

bu gerizekalıca galatasaray'dan para çalma geyiğini kim başlattı bilmiyorum ama ispatlayamayacağınız şeyler üstünden karalama yapıp insanları hırsızlıkla ilişkilendirmek büyük terbiyesizliktir. hangi galatasaray başkanı-yöneticisi koltuğa oturduğundan daha zengin kalkmış? madem bu kadar para vardı, 4 yıl önce dursun'un karşısına niye güç bela mustafa cengiz yönetimi çıkabildi? neden canaydın'a 1 tane bile düzgün muhalefet gelmedi? şu desteksiz sallamaları bırakın artık.
Çaldı diyenlere sennbakma renktas. Ama şu var Galatasaray başkanı isen sırf bulundugun mevki sebebi ile yeri gelir dünya basınına manşet olursun. Gelen başkanların çoğu Galatasaray değilde asıl sahibi oldukları işlerin gelişmesi için Galatasaray kullandıkları kesin

Yahu Mancini'yi başarılı saymayıp o kadro ile yaptığını, FT yi saymak körü körüne savunmaktır.
Manciniyi neden savunayım ki ? Galatasaraya ne yararı olmuşta onu koruyacağım . Tamam ŞL gruplarından çıktı ama mancini döneminde iyi futbol mu oynanıyordu hafızınazı azıcık zorlayın takım ileri gitmiyordu iki ön libero ile maça başlıyordu hucum yoktu. FT iyi futbol oynatıyor demiyorum ki 2 senedir. Dediğim şey bu ülkede FT'den gerisi yalan olur heryer düşman dolu ve düşmanlarının ne yapacağını bile bilmeyen bir adam getiriyorsun o adam bu ortamda başarılı olabilir mi ? Arttırıyorum Tuchel gelsin oda başarılı olamaz , başarısız hoca mı değil ama olamaz ülkede futbol dışında herşey dönüyor siyaset işin içinde pisliğin içinde batmış bir ülke nasıl başarılı olsun . Bunu en iyi bilen Hocadır diyorum FT.Futboldan bağımsız söylüyorum.

Geri
Üst Alt