Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

Çaldı diyenlere sennbakma renktas. Ama şu var Galatasaray başkanı isen sırf bulundugun mevki sebebi ile yeri gelir dünya basınına manşet olursun. Gelen başkanların çoğu Galatasaray değilde asıl sahibi oldukları işlerin gelişmesi için Galatasaray kullandıkları kesin

o farklı bir şey çaldı diye yaftalamak başka bir şey. evet fener'deyken özdemir'in mesela ankara'yla mesaisinde fener önemli bir aracı olmuştur. albayrak'ın da olmuştur belki. ama bu herifleri bilmeden etmeden çaldı diye yaftalamak başka bir mevzu. ayrıca en azından bizim cenahtan zengin başkanlaradn canaydın, polat, aysal, özbek'in hiçbirinin işleri de bizden sonra daha iyiye doğru gitmedi. hepsi servetlerinden önemli paralar kaybettiler. zaten büyük kulübe başkan olmak demek yoğun iş temposundaki mesaiden en azından yarı yarıya feragat etmek demek. bu kadar mesnetsiz iddaaların şaka yollu da olsa ortaya atılmasının bir izahati yok.

Fatih Hoca’yi takimin basinda görmek istiyor tamam dogru bir karar olabilir ama secime kadar 1 haziran dan sonra mevcut yönetim herhangi bir teknik direktor’le sözlesme yaparsa göreve geldigimiz anda Bunu iptal edecegiz demek amatörlük

Nereye iptal ediyorsun kagida dökülmüs Kapi gibi sözlesme var kulubun parasini mi savuracak

Hayal satmaktan vaz gecmeli
Öyle demesi çok doğru kısacası diyor ki seçim öncesinde siz bir karar alamazsınız alınacak her kararı yeni yönetime bırakmak zorundasınız ki bunu cengizde biliyor gelenek olarak bu vardır ayrıca onun dışında hem yasal hem tüzük olarakta yanlış bilmiyorsam seçim kararı alındığı andan itibaren mevcut yönetim imza yetkisi düşer
Cengiz alenen şark kurnazlığı yapıyor ayrıca mali kongre de aklanmayan yönetimler yeniden aday olamaz Galatasaray'da eğer degismediyse

eeee sorun ne kakayı istemesinde ? O istediği dönemde kakayı kim istemezdi ? Sen Türkiye'de gerçekten de 2.olmanın başarılı olduğunu düşünüyormusun adamı yerler yerler, doğru mu yanlış tabii ki ama yerler.
Bende diyorum ki bir çok başarıya imzası olan adamı istemeyip başka adam istemekde aynı o yiyenlerden olacağınızın göstergesi.

Daha gecen sene basak gibi takima karşi şampiyonluk verdi ne anlatmaya çalışıyorsun ? Pendemi diyeceksin tamam eh bu senede at beygircisine hediye etti, seneyede yağli çocuğa hediye eder ne anladık bu işten ? Haa birde ligi geçtim dört senedir rezil rüsva oluyoruz avrupada.

Manciniyi neden savunayım ki ? Galatasaraya ne yararı olmuşta onu koruyacağım . Tamam ŞL gruplarından çıktı ama mancini döneminde iyi futbol mu oynanıyordu hafızınazı azıcık zorlayın takım ileri gitmiyordu iki ön libero ile maça başlıyordu hucum yoktu. FT iyi futbol oynatıyor demiyorum ki 2 senedir. Dediğim şey bu ülkede FT'den gerisi yalan olur heryer düşman dolu ve düşmanlarının ne yapacağını bile bilmeyen bir adam getiriyorsun o adam bu ortamda başarılı olabilir mi ? Arttırıyorum Tuchel gelsin oda başarılı olamaz , başarısız hoca mı değil ama olamaz ülkede futbol dışında herşey dönüyor siyaset işin içinde pisliğin içinde batmış bir ülke nasıl başarılı olsun . Bunu en iyi bilen Hocadır diyorum FT.Futboldan bağımsız söylüyorum.
Yahu vallahi argümanın malum siyasi taraf ile aynı

Yav anlatıyorum dostum işte nereden bakarsan bak nereden baktığına bağlı olay
ŞL'de gruptan çıkarınca başarı FT'nin, ligde başarısızlık olunca suç neden Mancini'nin oluyor mantıklı bir argüman bekliyorum. Bir de üstteki yorumunda demişsin ki hücum futbolu oynamıyorduk falan. Lucescu'yu da zaten bu sebeplerden yediniz.

Demiyorum , örnek verin diyorum ? Kaç tane yabancı hoca geldi bu ülkeye hangisi başarılı oldu ? Ülkede futbol mu oynanıyor futbol ortamı mı var da başarılı olacaklar bu ülkede. Bu ortamı en iyi yöneten başka hoca var mı onu söyle
Peki hoca emekli olunca ne yapacagiz? Sakin bana o vakte kadar terim yaninda bir tanesini yetistirir deme , görüyoruz suan yanindaki capsizlari. Biryerden baslamaliyiz, yetenekli bir hoca olduktan sonra yerli yabanci farketmez elbet basari kendinden gelir, sen türkiye liginin üstünde futbol oynarsan bu lige ambargo koyarsin. Biz bu futbolu 1996-2000 arasi oynadik , bunu tekrar iyi bir yapilandirma ve iyi bir hoca ile yaparsin. Terim yoksa basari yok dersek yerimizde sayariz. Cünkü son yillar futbol oynamiyoruz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o farklı bir şey çaldı diye yaftalamak başka bir şey. evet fener'deyken özdemir'in mesela ankara'yla mesaisinde fener önemli bir aracı olmuştur. albayrak'ın da olmuştur belki. ama bu herifleri bilmeden etmeden çaldı diye yaftalamak başka bir mevzu. ayrıca en azından bizim cenahtan zengin başkanlaradn canaydın, polat, aysal, özbek'in hiçbirinin işleri de bizden sonra daha iyiye doğru gitmedi. hepsi servetlerinden önemli paralar kaybettiler. zaten büyük kulübe başkan olmak demek yoğun iş temposundaki mesaiden en azından yarı yarıya feragat etmek demek. bu kadar mesnetsiz iddaaların şaka yollu da olsa ortaya atılmasının bir izahati yok.
Salla sinirde yapma kardeş. Bu karisik ortamda insanlar sinirle ne yaptigini bilmiyor

Ulan ne karaktersiz ciktiniz Terim efendi unal aysal ya Galatasaray ya Milli takim dediginde 2 kat ucret icin uc ay once dunya laf ettigi Demiorenin yanina kosa kosa gitmedimi ?

adam baskan yeni hoca buldu bence yanli yeni yonetim gelene kadar hoca alinmamali ama diyelim aldi sende yanlisa yanlisla karsilik verip sozlesme yapilmis adami kapinin onune koyup tazminatini klubemi odeteceksin

Bu capsizlari baskan secenin ben aklina sasayim
O dönem hocaya en ağır lafları edenlerdenim ben burada da duruyordum mesajlar tabi o dönem hocanın nasıl milli takıma gittiğini hepimiz biliyoruz malum Erdoğan'a yakındı iblisle gokselle arası çok iyiydi bizzat Erdoğan teklif yaptı gokselde aldı götürdü neyse o dönemleri çok iyi biliyoruz fakat sonrasında hoca hem Erdoğan hayranligindanw döndü hemde onlara karşı aldığı cephe sebebiyle malum neler yapıldı yani demek istediğim şu bu adam yanlış yapmış ve yanlışı dan dönmüş olamazmi ki kendiside bunu bizzat söyledi kabul etti ben UEFA dönemindeki fatih hoca gibi sevmiyorum doğru ama bu it köpek sürülerini korkutabilen tek kişi olduğu için aayig duyuyorum hala Fatih hocayı elestirelim ama eleştirirken kazandırdığı başarılarında dusunelim Cengiz yönetimi için söylediği her cümle doğru eksiği var fazlası yok ben olsam isim verip hatta yapılanları tek tek söylerdim fatih hoca şampiyonluklar getirmese bu Cengiz yönetimi taş çatlasın 1 yıl kalırdı o derece capsizlar

ŞL'de gruptan çıkarınca başarı FT'nin, ligde başarısızlık olunca suç neden Mancini'nin oluyor mantıklı bir argüman bekliyorum. Bir de üstteki yorumunda demişsin ki hücum futbolu oynamıyorduk falan. Lucescu'yu da zaten bu sebeplerden yediniz.
biz yemedik siz yediniz derim bende , hiç birşeyden mutlu olmayan sizsiniz biz değil.FT hoca gelsin de demem gitsin de demem ben taraftarım takım güzel oynasın başarılı olsun derim . Başarılı olan şu zamana kadar FT varsa ftyi savunurum .Ben Mancini ile bir sorunum yoktu kalabilirdi ben sabırdan yanayım ama ikide bir o gitsin şu gelsin diyen sizsiniz.

biz yemedik siz yediniz derim bende , hiç birşeyden mutlu olmayan sizsiniz biz değil.FT hoca gelsin de demem gitsin de demem ben taraftarım takım güzel oynasın başarılı olsun derim . Başarılı olan şu zamana kadar FT varsa ftyi savunurum .Ben Mancini ile bir sorunum yoktu kalabilirdi ben sabırdan yanayım ama ikide bir o gitsin şu gelsin diyen sizsiniz.
Hala soruma cevap alamadım ama sondaki kısımlarda ben de öyle düşünüyorum. Hayırlı akşamlar.

Peki hoca emekli olunca ne yapacagiz? Sakin bana o vakte kadar terim yaninda bir tanesini yetistirir deme , görüyoruz suan yanindaki capsizlari. Biryerden baslamaliyiz, yetenekli bir hoca olduktan sonra yerli yabanci farketmez elbet basari kendinden gelir, sen türkiye liginin üstünde futbol oynarsan bu lige ambargo koyarsin. Biz bu futbolu 1996-2000 arasi oynadik , bunu tekrar iyi bir yapilandirma ve iyi bir hoca ile yaparsin. Terim yoksa basari yok dersek yerimizde sayariz. Cünkü son yillar futbol oynamiyoruz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emekli olması gerekiyor zaten emekli olursa bir planlama yapılmalı taraftarın gazı ile bir şeyler yapılmamalı. Falcao için herkes gelsin gelsin dedi bende dahil adam sakatlandı yönetim suçlandı

Fark yarattığı için mi teneke bağlayıp gönderdi taraftar diyorum ? Tutturmuşsun ayak tenisi diye yav arkadaş kaç defa antreman izledin basına açılan bölümde bu adam taktik mi çalışsın ne yapsın ? Yani futboldan azııck anlıyorsan zaten FT teknik bilmiyor taktik bilmiyor demezsin. Ben FT harikalar yaratıyor da demiyorum yanlış anlaşılmasın bu çakalların olduğu yerde tek dik durabılecek takımı ayakta tutabilecek adam diyorum.

Sahada dik duran bir takım ben hiç görmedim 2 senedir sen ne zaman gördün?
Kimden tokat yediyse takım karşılık vereceğine diğer yanağını döndü.
Şampiyonluk altın tepsi ile önümüze geldi orda bile sahada ruh gibi dolaştılar böyle dik duracaklarina durmasinlar daha iyi

Bu takımın çalışmadığını anlamak için antreman izlemeye gerek yok maçları izleyen ve futbol cahili olmayanlar hemen anlar

60'tan sonra kondisyon bitiyor
Duran top organizasyonu yok.
Pozisyon almayı bilen yok.
Kimse nereye koşacağıni bilmiyor
Zımba gibi gelen kova olup çıkıyor
Mental olarak bitikler tepki verme yok
Rakip analizi yok
Rakibin hamlesine karşılık vermek yok.

Yönetim boru gibi sözleşme yaparsa,zor iptal edersiniz. Boş konuşmalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok net soyluyorum bu salaga oy veren GS i goz gore gore ucuruma atar.

Zekasi olmadigini her aciklamasinda belli ediyor.

Ahh Faruk baskan bu salaga bi de kizini verdin di mi? Yazik.

ilkeleri konuşmak gerek kişileri değil

1. gider ayak mc yönetiminin hoca belirlemesi terbiyesizlik olur

2. daha olmadan gs başkanı adayı kişinin teknik direktörün ayakçısı hatta daha da beteri şamar oğlanı olacağını ima eden görünüm vermesi bu kulübe yakışmaz

Açın bakın terimi tüm sezon boyunca ne kadar fazla eleştirdiğimi göreceksiniz. Ancak, şu an seçim tarihi itibari ile olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Yönetim yok, td yok transfer yok bir biçimde temmuzu mu bekleyelim. Temmuzda gelecek td ne zaman takımı tanıyıp ne zaman transfer yapacak. Normal bir dönem olsa terimin hemen bırakması yada gönderilmesini istiyordum isterdim ama çok sıradışı bir dönemdeyiz ve geç kalırsak seneyi de kaybedeceğimiz açık değil mi. O kötü durumdan daha iyisi herşeye rağmen terimle devam etmektir, maalesef şartlar bu, kötünin iyisi bu ve başka mantıklı bir seçenek yok. Bunu anlamak zor olmasa gerek.

Ayrıca, "yönetimsiz bu hassas dönemi terim yönetsin, td olarak onu istiyoruz zaten" diyen bir adamın terimin altında ezileceğini, pasif kalacağını vs neye dayanarak söylüyorsunuz, bu anlamı nasıl çıkarıyosunuz.

Ben seni rahatlatayim.

Zaten genelde takimlar temmuz basi yaz idmanlarina baslar.

12 haziranda secim olursa planli bi baskan da 19 haziranda Alman td heyetini floryaya sokabilir. O da Terimle kiyaslanamayacak kadar iyi calistirir merak etmeyin.

Bu yil bu kadronun en buyuk sorunu teknik adamdi.

Geri
Üst Alt