Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Rest

burak elmas hayatinin hatasini yapiyor , terime bu kadar guc ve destek vererek . elmasin yonetim kadrosu cok iyi gepsi genc ve alanlarinda uzman kisiler , terimin bu yonetimde yeri yok . unal aysal cok akilli adammis , dogru olani yapmis kesip atmis

Unal Aysala kizginim.

Ama adamin yonetsel becerisi bu zeka ozurlu ile ayni cumlede bile kullanilamaz.

Baskan dedigin adam "Sneijderi de getiririm, onu oynatacak hocayi da" der ayari verir muzmin sakat kakayi Sneijder yerine isteyen teknik adama! ;)

Bu dogrudan baskanlik koltuguna oturttu Terimi. Terim yarin sen git dese buraga kalkacak herif baskanlik koltugindan!

ya yapabileceğiniz şeylere rest çekin be kardeşlm çocukmusunuz adam getirdi bir td koydu 20M tazminat sen de seçildin geldin hadi öde de gönder onun getirdiği adamı kolaymı öyle

Yav Allah aşkına Mancini döneminde GALATASARAY mukemmel futbol mu oynuyordu yapmayın etmeyin ya.
TT Arena'da neredeyse her maç Resital yapıyorduk...Sneijder bizdeki en iyi sezonlarından birini o sezon...Burak hariç her Forvetimiz çok iyi işliyordu...sahada uyguladığımız çok iyi bir taktik vardı sadece tek problemimiz deplasmandı...ben o sezon oynadığımız Futbolu çok özlüyorum( 6-0 kazandığımız Bursa maçı müthişti)....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ben seni rahatlatayim.

Zaten genelde takimlar temmuz basi yaz idmanlarina baslar.

12 haziranda secim olursa planli bi baskan da 19 haziranda Alman td heyetini floryaya sokabilir. O da Terimle kiyaslanamayacak kadar iyi calistirir merak etmeyin.

Bu yil bu kadronun en buyuk sorunu teknik adamdi.
Bu dediklerin pratikte gerçekleşecekse canıma minnet balıklama atlarım.

Ama öyle valla. Onlar da aynı şekilde ondan başka kim var diye geliyor her seferinde. Etmem sana küfür, severim seni
Eyvallah brom eskilerdeniz bende severim seni öyle düşünülmesi o kişilerle benzetilmek üzdü sadece ama kendimi yazarak anlatamıyorum bazen işte oluyorum tam cümle kuramıyorum anlatmak istediğim durum Türkiye şartları yoksa FT harika futbol oynatıyor demiyorum istatistikler ortada sadece.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar populist bir adam olduğunu günbegün ispatlıyor. M.Cengiz gitti yabancı kariyerli bir hoca ile 5 milyon euroluk sözleşme imzaladı 3 yıldan diyelim gelince nasıl kovacaksın, soruyorum sana Burak yav bundan GS'ye yönetici bile olmaz kaldı ki başkan olsun.

TT Arena'da neredeyse her maç Resital yapıyorduk...Sneijder bizdeki en iyi sezonlarından birini o sezon...Burak hariç her Forvetimiz çok iyi işliyordu...sahada uyguladığımız çok iyi bir taktik vardı sadece tek problemimiz deplasmandı...ben o sezon oynadığımız Futbolu çok özlüyorum( 6-0 kazandığımız Bursa maçı müthişti)....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Peki şunu sorayim FT aynı kadro ile nasıl oynatiyordu senin gözünde?

Hadi Selçuk'u, Arda'yı vs anladımda, Başkan adaylarının yalamasını anlamıyorum. İlah mı bu FT, hayırdır? Komedi ötesi bir açıklama. Neden Burak Elmas olmamalının en güzel özeti. Nefret ettirdiler bu FT yalamalığından dolayı kulüpten. Resmen şu başkan adaylarının açıklamalarından dolayı midem bulanıyor.

Terimin gılıyık demiş damat. Hadi Allah versin diyeceğin tipte adamlar Galatasaray başkan adayı oluyor.

Umarım bu vasıfsıza GS camiadı “hadi Allah versin, başka kapıya” diyecektir.

Eeeee ona göre FT de çeyrek final oynattı , ee o zaman FT de uefa aldırdı Super kupa aldırttı. Manciini başarılı ama Ft başarısız mı oldu şimdi ?
Bu nasil mantik. Uefayi aldiginda basarili görüldü övüldü. Bende övdüm zamaninda Rezil hocalik yapinca övecekmiyiz. Manciniye sallayan sensin. Basarisizmida salliyorsun demeliyim sana.

O dönem hocaya en ağır lafları edenlerdenim ben burada da duruyordum mesajlar tabi o dönem hocanın nasıl milli takıma gittiğini hepimiz biliyoruz malum Erdoğan'a yakındı iblisle gokselle arası çok iyiydi bizzat Erdoğan teklif yaptı gokselde aldı götürdü neyse o dönemleri çok iyi biliyoruz fakat sonrasında hoca hem Erdoğan hayranligindanw döndü hemde onlara karşı aldığı cephe sebebiyle malum neler yapıldı yani demek istediğim şu bu adam yanlış yapmış ve yanlışı dan dönmüş olamazmi ki kendiside bunu bizzat söyledi kabul etti ben UEFA dönemindeki fatih hoca gibi sevmiyorum doğru ama bu it köpek sürülerini korkutabilen tek kişi olduğu için aayig duyuyorum hala Fatih hocayı elestirelim ama eleştirirken kazandırdığı başarılarında dusunelim Cengiz yönetimi için söylediği her cümle doğru eksiği var fazlası yok ben olsam isim verip hatta yapılanları tek tek söylerdim fatih hoca şampiyonluklar getirmese bu Cengiz yönetimi taş çatlasın 1 yıl kalırdı o derece capsizlar
Elestirilerinde hakli oldugun yerler var ama haksizliklarda var terim hakli yonetim hata yapmis olabilir yonetim kotude olabilir Fatih terimin gorevi teknik sorumlu ne kadar hakli olursa olsun Galatasaray baskanini taraftarin onune atamazsin laf soyleyeceksen git yuzune soyle yok ama basin onunde artistlik hareketler

Neden ? sovu seviyor neden ? bak fatih hoca baskana racon kesiyorlar desin diye adam ego topu bildigin hic kimsenin haddine degildir baskani kameralar onunde meze etmek ve bu 1 degil 2 degil 3 degil bu islere kafa yordugunun 10 birini teknik konulara verseydi omer bayram korner atmazdi takimin diisplini oyun plani olurdu

Neymis efendim Terim olmasa Aysal Cengiz orda duramazmis ozaman Baskanda topcu almazsa terim bir halt yiyemez alt ust nedir bileceksin teknik direktor haddini bilecek Baskanda hocasina saygi duyacak Her baskana saygisiz olurmu bir adam olur cunku kendisi ego terim

Neymis 8 sampiyonlugu varmis var evet ama bu kendine sadece mal edilemez o oyunculari alan ucretlerini odeyen klubu cekip cevirenlerde insan onlarin payida buyuk basarili olunca ben ben basarisiz olunca yonetim

Gecekseniz bunlari Herkes haddini bilecek ben gidip patronuma racon kesiyorsam istifa eder giderim bir dahada oraya donmem gorev surem doldu dedi gitti delikanliysa yeni yonetimlede calismaz

Bu nasil mantik. Uefayi aldiginda basarili görüldü övüldü. Bende övdüm zamaninda Rezil hocalik yapinca övecekmiyiz. Manciniye sallayan sensin. Basarisizmida salliyorsun demeliyim sana.
Ya siz gerçekten anlamıyorsunuz. Ben FT harika yönetiyor demiyorum zaten manciniyide sallamıyorum siz diyorsunuz mancini daha iyidi diye. Diyorum ki su anda kim gelirse daha başarılı olur bu ülkede? Futbol sadece futbol olsa yemin ederim 5 dk FT tutmam takımın başında psikolojik savaş var bu ülkede ondan bahsediyorum yoksa kimseye bok attigim felan yok.

Geri
Üst Alt