Burak Elmas'tan Okan Buruk'a Veto: "Ben başkan olduğum sürece onunla çalışmam"

Bir adamın her aksiyonu Koç'la özdeşleşir mi yahu. O da Ersun'dan ötürü benzer kelamlar ediyordu, sende seve seve getireceksin demek ki.

Sanırsın çok prensipli, ulan tarihte ilk defa bir başkana tribünden koro halinde küfür edilmiş tribünde olanlardan duyduğum kadarıyla "... Ol git Burak" şeklinde de bein sesi kıstı halen neyin gururu bu, muhtemelen ilk dayak yiyen başkan olarak ta tarihte yer alacaksın bu gidişle. Hele fenerden bir fark mark yersek vallahi bu ülkede barındırmaz bu taraftar seni. Küme düşme dönemini dahi görebileceğini sanmam öyle bir durumda

Okan olayı üstüste 5 yıl yapamamıza neden oldu hatta bir sonraki yıl 3. yıldızı taktığımızı da düşünürsek 6peat yapabilirdik. Altyapıdan çıkıp 5 kuruş kazandırmadan gitmekte cabası. Benim içinde affedilmesi zor olay bir taraftar olarak, lakin başkanın da ömrü kısa olmalı o koltukta, ne okan gelsin ne elmas kalsın.

Vay be gözlerim yaşardı.. Sen GSLisinde noldu burak elmas.. Yaşamadığımız rezillik kalmadı.

Ben başkanım demek için bahane aradığı kesin.

Upan bide kapris yapiyo gorende Baya baya is yapti sanir

Burak Elmas'ın her yaptığı her ettiği gözümüze batsa da bence Okan konusunda haklı. Ben de çok mesafeli yaklaşıyorum Okan'a bahsettiği sebepten ötürü.

Ama şu durumumuzda yabancı getirmek büyük aptallıktı gerçekten. Seni sezon sonuna kadar gazla motivasyonla falan idare edecek bir yerliyi getirecektin. Bu takımın motivasyon eksikliği var, tüm takım hayattan kopmuş gibi. 2014/15 Hamza modelinin bir benzerini uygulamalıydı. Burak net bir şekilde sınıfta kaldı şu kriz yönetiminde.

Başkanım da başkanım.
Çok başkanım, başkanımm...

Diye dolanıyordu bu koridorda.

İyi de Okan zaten 2006da geri döndü kulübe bi sıkıntı olsa o zaman tepki verilirdi sana ne oluyor Elmas

Gs liseli olmayan kimse aday dahi olamamali baskanliga. Terim'in kankasi diye baskan oluyor adamlar. Yazik gs'ye. Sonra kulubun anasi agliyor.

İyi de Okan zaten 2006da geri döndü kulübe bi sıkıntı olsa o zaman tepki verilirdi sana ne oluyor Elmas
Ya bahane hepsi, göndermek istemiyor torrenti, okan değil de başka bir isim olsa ona da bahane bulurdu. İki hafta daha galibiyet görmesin takim bu tükürdüğünü de yalayacak mecbur.

Saçmalıktan başka bir şey değil. Okan sanki her sene Interden teklif alıyor. Hangi Türk olsa arkasına bakmadan gider. Bunun nesi suç.

Sen UEFA da yükselen takımın futbolcularına ilginin artacağını tahmin edemeyip yeni kontrat imzalatmazsan sonuç böyle olur.

Şu youtubede program yapan agresif ikili doğru söylüyorsa eğer okanla gorusmusler ve bu soruyu da sormuşlar. Okan da Ben Galatasaraya ayağımı verdim ayağım kırıldı demiş + Elmas yakin arkadaşım gorusuyoruz surekli de demiş. Yönetimden de 6-7 kişi aynı şekilde yakin arkadaşıymış Okanın.

Bu da böyle gereksiz 1 haber.

Şu youtubede program yapan agresif ikili doğru söylüyorsa eğer okanla gorusmusler ve bu soruyu da sormuşlar. Okan da Ben Galatasaraya ayağımı verdim ayağım kırıldı demiş + Elmas yakin arkadaşım gorusuyoruz surekli de demiş. Yönetimden de 6-7 kişi aynı şekilde yakin arkadaşıymış Okanın.

Bu da böyle gereksiz 1 haber.

nie getirmemişler o zmn Okanı
kolpacı çift yine sıkmış gibi

Bu adam cidden Ali Koç'un bir kopyası gibi. Yaptıkları, söyledikleri her şeyi çok benziyor keşke parası da olsaydı

Geri
Üst Alt