Burak Elmas'tan Torrent'e Kadro Eleştirisi

Yasin Kaçar

Parçalı Üye
Galatasaray Süper Lig'de 25'inci haftayı 28 puanla 13'üncü sırada tamamladı.
Bu durum daha önce kulüp tarihinde görülmüş değil. Zor günler geçiren başkan Burak Elmas, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Domenec Torrent ile görüştü. Başkan Elmas oyuncu tercihlerinden duyduğu rahatsızlığı İspanyol teknik adama iletti. Takımın bir an önce maç kazanması gerektiğini belirten Burak Elmas, teknik heyetten daha titiz davranmasını istedi.

İŞİNE KARIŞILMASINDAN RAHATSIZ!
Galatasaray ile çıktığı 5 maçta sadece 2 puan alan Domenec Torrent ise işine karışılmasından rahatsız.
İspanyol teknik adam oyuncuların antrenman performanslarına göre kadro tercihi yaptığını belirtti.
Bu arada yönetim bu dönemde teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünmüyor.
Bu durum Torrent'e de iletildi. Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet Göztepe maçından alınacak galibiyetle yeni bir sayfa açmayı planlıyor

Habertürk

Sıktın abi ya. Bir defol git.

Sanki iyi oyuncular almışsın da karışıyorsun bir de.

Babel ve feghoulinin antrenman performansı cica ve morutan’ın önündeyse biz zaten bitmişiz

Burak Başgan: "Ne istediniz de vermedik?"

hay antrenman perfomansınıza yahu... sene başından beri şiştim... Bazı oyuncular maç stresini kaldıramıyor işte kaldırabilmesi için takımın biraz düze çıkması lazım. Görün be kardeşim şunu

Sen önce kendi işini iyi yap pişirin herif.

Iyi oyuncu adaylari aldi
Aday oyuncu almak bizim için büyük risk. Gördüğün gibi hazır bir kadron olmayınca potansiyel yetenekler iş görmüyor. Kaldı ki sadece aday olarak da kalabilirler.

Hiç genç oyuncu alınmasın demiyorum ama şu an için iş görmüyor.

Geri
Üst Alt