Burak Elmas‘tan Transfer Açıklaması!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Burak Elmas: “Transfer mali şartlara göre söz konusu. Bütçe boşaltabilirsek gündeme gelir. Herhangi bir oyuncumuza teklif gelmiş değil. Bu durumda transfer yapamayız.” (Milliyet)

Burak Elmas: "Fatih Terim'le sezonun ilk yarısını değerlendirdik. 3 yıllık yazılı bir planımız var. Bunun neresindeyiz ve hızlandırmak için neler yapabiliriz; bunları konuştuk. Hocanın ayrılığı görüşülmedi. Zaten ilk günden beri elimi rahatlatıyor."

Bu aciklamadan sonra nöbeti kapatiyormusun ?

Yüregimize su serpti baskan belki sezonu 6. bitirebiliriz ben umutlandim

Yapmamanız yapmanızdan daha hayırlı olacak gibi zaten. Hele taksitli falan aman. Sizden sonraki yönetimi ipotek altına almayın . Anlaştığınız taksit dönemi kadar kalacağınız meçhul çünkü.

Alacağımız oyuncuları masaya yatırmadınmı başkanım?

Transfer yapılsa da cok bir sey degismez. Şu ekonomik şartlarda yapmamamız daha dogru olur hatta.

Madem genclere yatirim yapıyoruz, madem onlara guvenip onlarla ilerleyecez, bartuğa istedigi süreyi verelim mesela. Geri alabiliyorsak Yunusu da takıma ekleyebiliriz. Bay'ı verelim adsye kiralık.

Simdi oyuncu satmadan kimseyi alamayiz mi diyor?

Bu 3 yillik plan o vakit nasil sekillendirmeyi dusunuyorlar? Ben hocanin transfer yapmasindan yana degilim ama 3 yillik proje diye her mikrofonu gordugun an bunu gundeme getirirsen bahane olarak, o zaman transfer yapmaya mecbursun. Bu takimla birsey olmayacagi belli zaten en basta Terim bunu dile getirdi. Bir celiski var yani. Teknik ekip demis; calisarak olmuyormus.

Geri
Üst Alt