Burak Elmas‘tan Transfer Açıklaması!

onumuzdeki sezonda bir sey olmaz bu takimdan

Hayırdır FFP anlaşması mı imzaladık ? Transfer yapamayacaksan benden ne farkın kalıyor yahu , ben olayım o zaman başkan ben de sızlanmayı bilirim. Sen çözüm bulmak için oradasın. Zaten hocayla beraber 6 numara almadan sezona girip bizi kepaze ettiniz ligde. Bu kafayla devam ederseniz sezon sonunu göremezsiniz , ne yapıp edip o mevkiyi doldurmak zorundasınız.

Terim ve çocukları neden o zaman ocak ayına sabır dediler.

Bu takımdan tek beklentim artık ilk ona girmesi hatta ligden düşmemesi.

Hayırdır FFP anlaşması mı imzaladık ? Transfer yapamayacaksan benden ne farkın kalıyor yahu , ben olayım o zaman başkan ben de sızlanmayı bilirim. Sen çözüm bulmak için oradasın. Zaten hocayla beraber 6 numara almadan sezona girip bizi kepaze ettiniz ligde. Bu kafayla devam ederseniz sezon sonunu göremezsiniz , ne yapıp edip o mevkiyi doldurmak zorundasınız.

Yaw bu adam demedimi, biz aglamaya gelmedik, bizim yonetim cozumler bulmaya geldi diye.

bakkal versen yönetemez bu herif
ulan ne diye 3 yıllık plan diyorsun o zaman
kimseyi satamazsa transfer yokmuş
lan sezon başı aldığın adamı devre arası sat diye nöbet mi tutalım
akıl tutulması da değil bu başka şey derdim de ceza yerim
transfer falan yapmayın da bakalım neler oluyor
küfürler eşliğinde gideceksiniz inşallah
stadın önünden bile geçerken utanacaksınız

3 senelik planda acaba, yazin aldigimiz 1 oyuncuyu direk Ocak ayinda iyi karla satip, o parayla yeni adamlar aliriz diye mi proje yaptilar?

bu açıklamaları şöyle yorumluyorum:

Başkan : "sıçtık sıvadık sezon bitti - AVL kazanacağımız falan yok zaten neden para dökelim. Para harcayıp sıçarsam en yüksek seviyede linç edilirim."

FT : "Avrupa maçlarını tamamlamadan yerimden oynamam. Şanslı kura ile falan ilk 8 falan yaparsam başarı yazdırıp öyle giderim. Olmazsada transfer yapmadılar , ben istedim halbuki derim."

bana göre kimse Avrupa maçlarından sonrasını bilmiyor , düşünmüyor. Elendiğimizde ne olacaksa olacak bana göre. Başkan ile FT'nin de bu maçlara bakışındaki farklılık şu an baya baya zarar veriyor bence.

giresun maçında mağlubiyet gelirse düşme potasına doğru hızla inmeye başlarız. açıkçası ben bu oyuncu grubuna güvenmiyorum, o strese girildiği an bu takım düşer

ft için transfer yapmak istemiyor bu gayet anlaşılır bir şey
o zaman gereği yap ve kov sezon sonu da kulübü kongreye götür.

zaten kısıtlı bütçeyle ne kadar iyi bir adam alınabilir ki. sezon başında o kadar transfer yaptık, durumumuz ortada. 2 3 futbolcu gelince mucize olmaz. gerek yok, kümede kalırız en kötü.

Ayrıca bu takım proje takımı diye lanse edilip duruyor, gerek burak elmas gerek fatih terim proje de proje diyip duruyor. oyun kalitesi, gol sayısı vs vs artış gösteren bir istatistik yok ne yazık ki.

İşte beklenen açıklama geldi transfer yapılmayacak belli oldu halbuki boey gibi düşük bonservisli düşük maaşlı 2 orta saha 1 forvet bulabililerdi maksimum 1 milyon Euro maliyetle n'olacak tutmazsa gönderirsin ne oyunculardan kazık yedi bu takım 3 oyuncudan 3 milyon Euro daha yer en fazla ya da içlerinden biri Kerem gibi çıkar belli olmaz assuncao gibi çıkarsa gönderirsin şans meselesi scout utku ne işe yarıyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt