Burak Elmas‘tan Transfer Açıklaması!

Sanki konjonktür bizim şampiyon olmamız için engel. Bu sebeple en az zararla bu dönemi atlatmak zorundayız. O yüzden gençlere yatırım yapılıyor satmak için kar etmek için

Ne denli nitelikli olduğu başkanlığının 6.ayı dolmadan tartışılmaya başlanmasından, idari yönden her gün yeni bir kaosla taraftar nezdinde aldığı geri dönüşlerden aşikar. :asd: İçi boş postunu başkalarının iletilere fiyasko tanımlaması yaparak doldurmaya çalışma.
Anlat o zaman niye geçiştiriyorsun. Copperfield'a "ip olmasa uçamazdı" demekten ne farkın kalıyor şu an.

F-Sür kendi de demiş... birinin yönetimine girip sonra başkanlığı düşünse daha iyiydi diye. bence herifin qualifikasyonlarında bi sıkıntı yok ama şimdiden yönetimden ayrılanları, tff-mhk hususunda tamamiyle poşete dönüşmesi ve ali konçla olan irtibatı sebebiyle bedbaht bir görüntü sergiliyor.

Kupa gitti lig gitti UEFA desen 1-2 maça elenecen neyin transferi zaten ne için transfer yapacaz

Hayırdır FFP anlaşması mı imzaladık ? Transfer yapamayacaksan benden ne farkın kalıyor yahu , ben olayım o zaman başkan ben de sızlanmayı bilirim. Sen çözüm bulmak için oradasın. Zaten hocayla beraber 6 numara almadan sezona girip bizi kepaze ettiniz ligde. Bu kafayla devam ederseniz sezon sonunu göremezsiniz , ne yapıp edip o mevkiyi doldurmak zorundasınız.

aynen katiliyorum. sezon orada bitti zaten.

suc hocadami yönetimdemi bilmiyoruz ama nasil olurda tüm transfer sezonu en önemli mevki icin bir oyuncuya adaklanilir dogru dürüst alternatifsiz?

Kupa gitti lig gitti UEFA desen 1-2 maça elenecen neyin transferi zaten ne için transfer yapacaz
Lig devam ediyor şampiyonluk zor ama seneye Avrupa'da olmamız için üst sıralarda olmalıyız ve bu takım Uefa'da gruplardan 1. olarak çıktı transfer hakkımızdır.Gedson ve 1-2 transfer şart en azından..

Transfer yapilmamasi en dogrusu. Anlasilan Baskan ile Fatih Hoca'nin arasi acilmaya baslamis. Baskan kem kum etmis git diyememis ama Fatih Hoca sezmis durumu ve aciklama yapma ihtiyaci hissetmis. Bir mucize olmazsa birliktelikleri 6 ay surmez.

Transfer yapmayarak Başkan Terim'e mobbing yapacak muhtemelen.

"Ben seni kovmadım, sen bıraktın gittin" diyecek.

Haber gerçek mi ?
286.jpg

Transfer yapmamak dogru karar

Sorun oyuncular da degil,teknik ekip te yani Fatih hoca da

40 milyon kasa kolayligi ne oldu? Direk veremiyorlar ama vermek isteyen illaki yolunu bulur
Sıkıntı burada başlıyor.
Taraftarda çok enteresan.Israrla 25,30 milyon harcandığını söylüyor.Ama taksitli oyuncu alımı olduğu için bu sene kasadan çıkan para 10 adet oyuncu için 10-11 milyon civarı.Bu parayada alacağın gençler ancak bu kadar olur.
Hem kiralık olmasın, hem yaşlı olmasın,hem az alsın.. Arkadaş nasıl olacak bu iş

Bu proje işi tam bir rezillik..Sonradan uydurulan bir kılıfdır.
Bu yönetimden hiçbir halt olmaz.Son dakikada yönetici olan adam ikinci başkan olur.İstifa eder.Bir tane belkide bu iş için en son seçilecek adam basın sözcüsü seçilir evlere şenlik.

Bunu hep söylerim bu genel kurul yapısı değişmediğimi müddetce biz adam gibi başkan ve yönetici bulamayız.
Galatasarayda öyle bir potansiyel varki bir türlü bunu değerlendiremiyoruz.Yazık gerçekten çok yazık.

Geri
Üst Alt