Burak Elmas'tan Transfer ve Gedson Fernandes Açıklaması

ne anlatiyor lan bu, cikip sosyal medyadan adam gibi aciklama yapsaydin da millet algi yapmasaydi. Alginin kaynagi sensin

Resmen yabancı fazlalığından dolayı almamışlar. Çok rahat alabilirmişiz. Ulan beyinsizler çok mu lazımdı çaylak kaleci!!

Kaleciyede tecrübeli diyor bu arada...Kalede çipe olsaydı 4 maç daha gedson gelseydi.

Yada babeli şutla, omarı şutla bu basit işleri yapamıyor planlayamıyorsan ne halt yemeye oturdun o koltuğa ?

Resmen rezillik bu herifle küme düşebiliriz şu dakika inandım buna.

ne söylersen söyle ne anlatırsan anlat bizim için yoksun sen

ulan elinde ne var senin ?

tff hakkında da vardı, sen dalga mı geçiyorsun 30 milyon kişiyle ?

yazıklar olsun sana, bu dakikadan sonra bu adamı haklı bulanlarda haindir benim gözümde

Ne yalanından bahsediyor bu dangalak yaa? Herşeyi görüyoruz zaten kim ne yalan söylemiş de gündem değiştirmeye çalışıyorsun

"zaten istemiyorduk" demesi baya sacma

sene başı 25-30 milyon euro harcayıp az önce gedsona 7.5 milyon çok dedi adam

Şubat sonu, Mart başı Muslera dönecek diyor, 28 gün oynayacak yedek kaleci Galatasaray'ın kadro planlamasında Gedson'dan öncelikliymiş. Seneye yapacakları kadro planlamasını düşünmek bile istemiyorum. Galatasaray Liseli duayenler bir an evvel harekete geçip bu yönetimi alaşağı etmelidir.
Bu nasıl bir gelecek plamlaması ya, korkunç

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi iyi, galatasarayın geleceğini kurmaya devam et, ptt liginde şampiyon olup utanmadan caka da satarsın. çünkü sen bu denli vasıfsız bir insansın.

Işıtan Gün'e söz geçiremeyen adam kendi yönetimini denetlettircekmiş klasjekasleajeklajmeklsamelaskmelasmeaşemlsaesae

Zaman gösterecek.
Zaman gösterdi göstereceğini. Daha neyi göreceksin ? Hakemler bir 10-15 maç daha anamızı bellesin , siktiriboktan takımlara daha fazla topçu kaptıralım diye mi bekliyorsun ? FT'yi kovdu yav sizin için yeterli zaten. Zaman gösterecekmiş, küme düştüğünde görürsün zamanı.

Bu adamı izliyor musunuz gerçekten

Geri
Üst Alt