Burak Elmas'tan Transfer ve Gedson Fernandes Açıklaması

Önümüzdeki senenin planlamasını da yapıyormuş, %50 oranında her şey tamammış.
Seneye tekrar küme düşeceğiz herhalde, amatöre kadar yolu var.

Burak Elmas: "Bundan sonra geçmişte ve şimdi yapılan tüm menajerlik sözleşmelerini açıklayacağım. Madem menajerler arası dedikodular var, açıklayacağım. Galatasaray'ın hesapları bellidir. Bunları açıkladıktan sonra bakalım nasıl dedikodu ve yalan üretecekler."

Açıklayacaksaniz 2003 yılından beri her transfer incelensin bizde bilelim kimler ne götürdü umarım lafta kalmaz açıklar ve büyük gündem olur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biri açıklayacağım diyorsa bir bok açıklamaz. Tutan mı var. Çıktın işte açıkla. Zamanında Aziz Yıldırım'da böyle diyordu yer yer yerinden oynar konuşursam diye.

Dursun'u aratan bir başkan olabileceğine ihtimal vermiyordum Burak lakin sen bunu da başardın helal olsun.

Fatih Terimin kadro muhendisligi berbat. Marcao ve Kerem haric bir getirisi yok. Kac milyon Euroluk transfer yapti, hala her yer eksik. Ilk iki sene Tudorun ekmegini yedi ve Egosundan dolayi oyunculari tek tek sutlayip cöpler ile doldurdu.
Bu sene aldırdıkları ki kesin o aldırdıysa demek zorundayum zira Başkana zerre güvenim yok. Tudordakilerin hiçbirini yollamadı Gomis hariö ki büyük hataydı. O kadro 1 sene daha devam etti Terimin yarım sezonunun ardından. Belhandayı yönetim yolladı, Gomisi ek para istemesi ki verilmeliydi, rodriguez müthiş rakama gitti iyi satıştı, maicon herkes gitsin derdindeydi ve en son feghouli duruyor. Fernandonun verilmesine ilişkin ne demiş okuyun terimin açıklaması var. Yollayan değil ama aldırdıkları bencede berbat. Bu seneki sorun da cical morutan nelson değil, yahu insan berkan taylan orta sahasından ne umar 50 yıldır da top oynayan veya yöneten adam bunu nasıl yapar.

Kendi gibi açıklamaları da boş. Gideceği için de muhatap alınası biri değil. Karşında boş sandalye olsa millet ona oy verecek durumdadır emin ol.

En önemli konu hakkında gram açıklama yok. yemişim gedsonu bartuğu. Bu Campos'un olayı ne, bir anlaşma varsa görevleri neler detayları neler maliyeti neler? demek ki bu campos olayı da balon

En önemli konu hakkında gram açıklama yok. yemişim gedsonu bartuğu. Bu Campos'un olayı ne, bir anlaşma varsa görevleri neler detayları neler maliyeti neler? demek ki bu campos olayı da balon
Camposu getiriyorsan sportif direktör yapacaksın adam burda mesai harcayacak maliyeti nedir bilmem
ama başkan danışmanı falan filan hikaye adam yılda üç cümle kurup dünya kadar para kazanacak
camposu buraya getirip mesai harcatabilirsen sana oyuncu bulur oyuncu satar uzaktan kumandayla
faydası olacağını düşünmüyorum büyük takımdan artık kalan topçuları bize çakıp komisyonları cukkalar

Bizim için evet ama liseli dinozorlar açısından emin değilim. En doğrusu kulübün satılması düşüncesindeyim artık.

En son gençler belirledi diyorlardı.
Her yerde z y kuşağı baskısıyla bu iş olur da. Arkada yine Eşref, Ünal,Metin Öztürk hatta Dirsun bile girdi mi ben şansı olacağını sanmıyorum. Tabii tekrar Dursun vakası olacaksa eteri gidip beteri gelmeye devam edecekse kesinlikle satılmayı desteklerim. Bizi de salarlar böylece.

Elmas :" 15 tane hesap ortalığı yangına verip kulübü yönetmeye çalıyorlar" gibisinden bir şeyler dedi.
aynı hesaplar senin başkan olmak içinde çalıştılar bunu neden dile getirmedin?

hem o hesaplar hem de sen ve yönetimin acilen yakamizdan düşmeli.
Döndüğünü bilmiyordum adını görünce çok sevindim üstad klavyene sağlık.

campos gedson transferini istemedi deseydi bari :D

Geri
Üst Alt