M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.242
- 2.550
- 648
Spor programlarini kapatip 'Gelinim Mutfakta'yı actım. Nispeten daha dürüst insanlar var en azından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri açıklayacağım diyorsa bir bok açıklamaz. Tutan mı var. Çıktın işte açıkla. Zamanında Aziz Yıldırım'da böyle diyordu yer yer yerinden oynar konuşursam diye.Burak Elmas: "Bundan sonra geçmişte ve şimdi yapılan tüm menajerlik sözleşmelerini açıklayacağım. Madem menajerler arası dedikodular var, açıklayacağım. Galatasaray'ın hesapları bellidir. Bunları açıkladıktan sonra bakalım nasıl dedikodu ve yalan üretecekler."
Açıklayacaksaniz 2003 yılından beri her transfer incelensin bizde bilelim kimler ne götürdü umarım lafta kalmaz açıklar ve büyük gündem olur
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemin ederim o çapsız kurduğu kadroyla 2 sene şampiyon olduDursun'u aratan bir başkan olabileceğine ihtimal vermiyordum Burak lakin sen bunu da başardın helal olsun.
Bu sene aldırdıkları ki kesin o aldırdıysa demek zorundayum zira Başkana zerre güvenim yok. Tudordakilerin hiçbirini yollamadı Gomis hariö ki büyük hataydı. O kadro 1 sene daha devam etti Terimin yarım sezonunun ardından. Belhandayı yönetim yolladı, Gomisi ek para istemesi ki verilmeliydi, rodriguez müthiş rakama gitti iyi satıştı, maicon herkes gitsin derdindeydi ve en son feghouli duruyor. Fernandonun verilmesine ilişkin ne demiş okuyun terimin açıklaması var. Yollayan değil ama aldırdıkları bencede berbat. Bu seneki sorun da cical morutan nelson değil, yahu insan berkan taylan orta sahasından ne umar 50 yıldır da top oynayan veya yöneten adam bunu nasıl yapar.Fatih Terimin kadro muhendisligi berbat. Marcao ve Kerem haric bir getirisi yok. Kac milyon Euroluk transfer yapti, hala her yer eksik. Ilk iki sene Tudorun ekmegini yedi ve Egosundan dolayi oyunculari tek tek sutlayip cöpler ile doldurdu.
Camposu getiriyorsan sportif direktör yapacaksın adam burda mesai harcayacak maliyeti nedir bilmemEn önemli konu hakkında gram açıklama yok. yemişim gedsonu bartuğu. Bu Campos'un olayı ne, bir anlaşma varsa görevleri neler detayları neler maliyeti neler? demek ki bu campos olayı da balon
Bizim için evet ama liseli dinozorlar açısından emin değilim. En doğrusu kulübün satılması düşüncesindeyim artık.Kendi gibi açıklamaları da boş. Gideceği için de muhatap alınası biri değil. Karşında boş sandalye olsa millet ona oy verecek durumdadır emin ol.
Bizim için evet ama liseli dinozorlar açısından emin değilim. En doğrusu kulübün satılması düşüncesindeyim artık.
Döndüğünü bilmiyordum adını görünce çok sevindim üstad klavyene sağlık.Elmas :" 15 tane hesap ortalığı yangına verip kulübü yönetmeye çalıyorlar" gibisinden bir şeyler dedi.
aynı hesaplar senin başkan olmak içinde çalıştılar bunu neden dile getirmedin?
hem o hesaplar hem de sen ve yönetimin acilen yakamizdan düşmeli.
Sana yeni bir profil fotosu bulalım renktaşBizim için evet ama liseli dinozorlar açısından emin değilim. En doğrusu kulübün satılması düşüncesindeyim artık.