Burak: "Hayatımın en acı pastası"

Üzülürken bir Besiktas macini hatirlasin. Resmen sabote etti o macta.

Hayatimda bu kadar umursamaz oyuncu görmemistim o güne kadar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Üzülürken bir Besiktas macini hatirlasin. Resmen sabote etti o macta.

Hayatimda bu kadar umursamaz oyuncu görmemistim o güne kadar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kaç maç kaç bıraksın bu timsah gözyaşlarını burakın ne halt olduğunu bilmiyomurmuyuz sanki

hadi git bir daha florya'nın Galatasarayın kapısından girmemen üzere büzük qraall.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buyuk bir kanser hücresinden kurtulmuş olduk, sıra diğerlerine de gelecek. Allah başımıza yeni buraklar vermesin. Amin. Hadi güle güle az kanser etmedin bu taraftarı

Ayrıca zamanında lazioya yüklü miktar paraya gitmeyişini, ofsayta düşüşlerini, kaprislerini, ve senin yüzünden drogbayi tek forvet olarak goremeyişimizi unutmayacağım.

Yalniz Burak'i ne kadar elestirsem de benim gözümde baskalarindan daha fazla degeri vardir yalan yok. Mesela Sabri, Hamit ya da ne bilim eskilerden Okan Buruk haini gibi.

En azindan güzel para kazandirdi giderken. Ben bedava bile kurtulsak iyidir diyordum, 8 Milyon az para degil. Hamit 4 senenin 3 senesinde yatarak milyonlari götürdü, Sabri desen yillardir hep en büyük Galatasarayliyim diye ortada dolasiyor, Okan'a da gelince malum biliyorsunuz olayi hiyar agasi. Bir de bunu yeniden takima aldilar ya 33 yasinda acayip cildirmistim geldiginde Besiktas dan. Hala burada Teknik direktör olarak Okan gelsin diyenler var. Istemem ben böyle haini.

Burak'in mutlaka katkilari oldu bu takima zaten bunu inkar edemez kimse ama gitmesi cok dogruydu, Dursun denen baskan bozuntusu transfer dönemi kapanmadan bir forvet transferini becerebilseydi keske ama zaten ona da bu yakisirdi. Umarim tez zamanda defolup gidersin sen de.

Yolun acik olsun Burak, aman oralarda mutlu ol da bir daha bize gelme gibi bir düsüncen olmasin ileride, biz ne de olsa VEFACI bir kulübüz ya..

Son düzenleme:
Bana bu yönetimle doğru karar verdigimiz bir günü söylesene hep hatalı kararlar aldık.Burak içinse ederi varken sattık.Zaten sezon gitti şubatta ffp için görüşmeden önce iyi oldu.8m euro iyi para
Evet iyi para ancak devre arasında hiç mi teklif gelmedi. Olan yine Galatasaray'a oldu.

Bırak pastayı mastayi da bir an evvel defol git.

Halihazırda gitmiş adama sayıp sövmekten ne anlıyorsunuz hala bir de onu çözebilsem.

Daha doğrusu kendimce fikirlerim var da burada dillendirmek hoş olmaz.

Son düzenleme:
Bazı yorumlar çok güzel. Kör ölür badem gözlü olur derler ya aynen öyle. Burak kötü bi forvet, elimizde ondan daha kötüsünün olması bunu değiştirmez. Çok şükür bundan kurtulduk. Sıra diğerlerinde.

o kadar çok seviyosa oynasydı 500 bin euroya bizde bişi demezdik.Onun göz yaşları galatasaray için değil yan gelip yatarak kazandığı milyon eurolar sona erdi ona ağlıyor.

Geri
Üst Alt