Burak Taraftarlarla Tartıştı! (2014)

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
burak_yilmaz_2-jpg20130929120318-e1380446049889.jpg

Galatasaray, Belçika takımı Royal White Star Bruxelles ile yaptığı hazırlık maçında Burak Yılmaz taraftarlardan tepki gördü.

Detaylar GSC Portal'da...

bunu bile savunan cikar

rezillik

bunu gs formasi altinda görürken utaniyorum artik

Bir de buna profesyonel futbolcu diye maaş veriyorlar. Azıcık itibarımız varsa onu da ayaklar altına almaya ne hakkı var? Takımın yüz karasıdır ve cezalandırılmalıdır.

artık sabrımız taştı gerçekten. sen 3 milyon Euro gibi buradaki insanlarım çoğunun hayatı boyunca göremeyeceği paraları kazan senede, git maçta rezalet oyna, o kadar net pozisyonları kaçır, sonra sana tepki gösteren taraftarlarınla tartış. yemin ederim o hareketlerini izlerken utandım bir Galatasaraylı olarak. beyefendimiz ergen kız gibi sürekli övülecek, pohpohlanacak da canı isterse ya da önüne top düşerse gol atacak. geçiniz... işine gelmeyen tepki olduğunda da gidip taraftarlarla ikili tartışmaya girecek. burası ne Trabzonspor, ne de Fenerbahçe Burak efendi. bu hareketlerin yakışmıyor camiamıza. umarım en kısa zamanda düzeltirsin kendini ya da defolup gidersin

Arkadan emre de birileriyle tartışıyor.

biz istediğimiz kadar birtarafımızı yırtalım yönetime göre bir sorun yok baksanıza sözleşmesini uzattılar yılda 2,5-3 mil parada verdiler taraftar kimki salla gitsin eşek gibi forma bilet alsınlar cenelerini kapatsınlar..

Ağır küfür etmişlerse dayanamayıp tartışmış olabilir ama ne olursa olsun taraftarla münakaşaya girmeyeceksin. Bide üstüne sahayı terketmiş, yaptığı tek kelime ile aptallık.

Ee maçın ortasında kız gibi triplenip formayı çıkartan pazubandı yere atan adamı kaptan yaparsan onun şakşakcısıda böyle çiftlik gibi davranır normal yani.Daha bunlar iyi günlerimiz iyice fenerin arka beşlisine benzemeye başlıyor bu grup.

iki tarafinda hatasi var

1. buragin oyle saldirgan olmasi

2. Taraftarin bi hazirlik macinda tepki vermesi

bu adama koro halinde küfür etmeyenler galatasaraylıyım diye gezmesin

buraka kaldıysak bu seneyi hiç oynamadan 4. yıldızı orman çocuklarına verelim gitsin

nolmus acaba? kesin birisi kufur etmistir diye dusunuyorum ama bilemem tabi..

Geri
Üst Alt