Burak Taraftarlarla Tartıştı! (2014)

Oradaki taraftarın hanzo olduğunu söylemeye gerek yok.

Burak'ın da burnunun hak etmediği halde ne kadar havada olduğunu bir kez daha gördük.

Yapacak birşey yok Allah belanı versin Demirören yerli futbolculara muhtaç ediyorsun bizi tabi herifler oynamıyor forma garanti nasılsa ulan :mad:

kraldan çok kralcılar bu ülkede her yerde var ne yazıkki. adamı öyle yağlarlarki bi süre sonra kendini böyle kral zannederler. ama gün gelir ve gerçekleri gören birileri kralın çıplak olduğunu gösterir herkese. ancak ozaman herkes gerçeği görür.

Burağa yabancı sınırı 1 olsa dahi 3 milyon veren kerizdir, hiçbir açıklaması yok.

Daha iyi oynayalım , daha çok mücadele edelim diye takımla tartışmaz ama aldığı paranın hakkını vermesini isteyen taraftarla tartışır . Hep ft şımarttı bunları .

saçma sapan konuşmayalım her ne olursa olsun taraftarın bir futbolcuya küfretmemesi gerekir. ha taraftar tepki vermekte son derece halı ıslıklasınlar yuhlasınlar ama küfür olmaz.

kim veriyo sana küfretme hakkını

bu arada umarım küsüp giderde yerine birisini alırız

saçma sapan konuşmayalım her ne olursa olsun taraftarın bir futbolcuya küfretmemesi gerekir. ha taraftar tepki vermekte son derece halı ıslıklasınlar yuhlasınlar ama küfür olmaz.

küfür olup olmadığı belli değil. belki biri sadece laf attı

küfür olup olmadığı belli değil. belki biri sadece laf attı

laf attıysa bişey demiyorum tabiki "küfür varsa" söylediklerim

onun dışında arenada burak yılmaz tezahüratı yapılmasıda benim canımı sıkıyo

arenada ilk maçta taraftar bağrına basacaktır ki saçma bence işi bu zaten oynamak zorunda

onun için para alıyo

taraftarla tartışan biri benim gözümde cibiliyetsizin önde gidenidir..

sen milyonlarca dolar kazanırken, belki asgari ücretle geçinen o taraftar sırf GS sevgisinden para verip maça geliyor..

Küfür etseler bile profesyonel bir futbolcu dönüp sıradan bir taraftara karşılık verir mi? Allah aşkına.

Küfür etseler bile profesyonel bir futbolcu dönüp sıradan bir taraftara karşılık verir mi? Allah aşkına.

profesyonel diye küfür yiyecek hali yok

yarın bir gün sende bi iş yaparsın profesyonelce ya da yapıyosun şuan

sana para verenlerin küfretme gibi bi hakkı olabilirmi?

patronun sana küfretse mesela hiç bişey yapmadan işine mi bakarsın kardeşim

Tribünlerin oyuncuları bağrına basması ne kadar doğalsa taraftarın küfretmesi de o kadar doğal bişey. Doğruluğuna veya yanlışlığına değinmiyorum ama şu yaşına kadar futbol oynamış biri küfürlere kulağını kapatıp işine bakamıyosa sorun var demektir.

Geri
Üst Alt